You are here:

”Pentru Farul când începe campionatul?”. Primele reacţii după umilinţa din Giuleşti

”Pentru Farul când începe campionatul?”. Primele reacţii după umilinţa din Giuleşti

Farul Constanța

Comentarii

Echipa bucureşteană Rapid a învins luni seara, pe teren propriu, scor 5-0, gruparea Farul Constanţa, într-un meci din etapa a 13-a a Superligii.

Reacţii după înfrângerea Farului din Giuleşti

Într-o primă repriză dominată de gazde, giuleştenii au deschis scorul în minutul 13, când Petrila a pasat la marginea careului şi Borza a şutat pe jos. În minutul 21 Alibec a trimis cu călcâiul pentru Radaslavescu, acesta a scăpat în careu şi a fost blocat în careu de Cristian Manea. Rapid şi-a majorat avantajul în minutul 30, după ce Dican a gafat, Christensen i-a trimis lui Petrila şi acesta a înscris.

Minutul 40 a adus al treilea gol al gazdelor. Paşcanu a prins un voleu din careu şi Rapid a intrat cu 3-0 la pauză. În minutul 72 Alex Dobre a debutat cu gol la Rapid, după un contraatac şi o pasă a lui Cristian Manea, iar scorul a luat proporţii, 4-0. Oaspeţii nu au existat pe teren, în timp ce elevii lui Marius Şumudică au pus presiune până la final.

Dănuleasă a fost eliminat în minutul 83, la numai două minute după ce intrase pe teren, iar giuleştenii au rămas şi ei în zece. Hromada a primit galben pentru un atac la Nicolas Popescu, în minutul 90+3, dar după verificarea VAR cartonaşul a fost transformat în roşu şi Hromada a părăsit terenul.

Rapidiştii s-au impus în final cu 5-0, Alex Dobre reuşind dubla în minutul 90+4.

Prestaţia Farului i-a dezamăgit pe Bogdan Cosmescu şi Basarab Panduru, care au tras primele concluzii după meci, în direct, la Prima Sport. 

Bogdan Cosmescu: ”Pentru Farul când începe campionatul?!

Basarab Panduru: Nu mă aşteptam la rezultatul ăsta, 5-0 este destul de mare! Am văzut echipa Farului înainte de meci şi arăta bine, dar banca era slăbuţă. Mă gândeam că dacă ia gol repede nu are cine să vină de pe bancă. Cei de la Rapid au stat sus, întrebarea e de ce încerci să faci acelaşi lucruri dacă vezi că nu îţi ies?! Dacă nu merge.. Înţeleg filosofia, dar trebuie să fie schimbată dacă nu merge!”.

Afla mai multe despre: farulrapidhagi 

viewscnt
Articole similare