Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pentru istorie! Cu un LeBron fenomenal, Cleveland trece de Boston în meciul 7 şi e în a patra finală NBA consecutivă

Pentru istorie! Cu un LeBron fenomenal, Cleveland trece de Boston în meciul 7 şi e în a patra finală NBA consecutivă

NBA

Comentarii

LeBron James a făcut un nou meci memorabil pentru Cleveland şi i-a calificat pe cavaleri în a patra finală NBA consecutivă, după ce au trecut de Boston Celtics, 87-79, în meciul 7 al finalei Conferinţei de Est.

Boston a condus seria cu 3-2 şi părea pregătită de o nouă finală după opta ani de aşteptare, însă trupa din Cleveland şi-a arătat din nou pedigreeul şi aşteaptă câştigătoarea Vestului în marea finală.

LeBron a terminat meciul cu 35 de puncte, 15 recuperări şi 9 pase decisive, iar pentru starul NBA aceasta va fi a opta finală consecutivă. Şi antrenorul lui Celtics, Brad Stevens, a avut numai cuvinte de laudă pentru omul care rescrie istoria baschetului: "Este incredibil. O face la acest nivel, cu toată presiunea şi atenţia pe epl. Nu contează! Ţelul nostru în această confruntare a fost să-l facem să consume cât mai multă energie omeneşte posibil... dar chiar şi aşa a marcat 35 de puncte. E o glumă!".

A doua finalistă o vom afla în această seară, de la 04:00, în direct pe Telekom Sport 1. Golden State Warriors şi Houston Rockets sunt la egalitate, scor 3-3.

Marea finală NBA se vede exclusiv pe Telekom Sport.

Afla mai multe despre: lebron jamesnbacalificarecleveland cavaliers 

viewscnt
Articole similare