Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Pentru motive personale". Andrei Pavel schimbă perspectiva în cazul de dopaj al Simonei Halep! Dezvăluirea fostului antrenor al lui româncei: "Lua nişte batoane" | EXCLUSIV

"Pentru motive personale". Andrei Pavel schimbă perspectiva în cazul de dopaj al Simonei Halep! Dezvăluirea fostului antrenor al lui româncei: "Lua nişte batoane" | EXCLUSIV

Simona Halep

Comentarii

Invitat la SportCast cu Sile, podcastul Orange Sport, Andrei Pavel a vorbit despre situaţia în care se află SImona Halep (31 de ani), suspendată provizoriu pentru dopaj cu roxadustat, în octombrie 2022.

Andrei Pavel şi-a dat cu părerea şi a spus că nu înţelege de ce durează atât de mult până la aflarea verdictului final în procesul de dopaj, având în vedere că audierile au avut loc la Londra la finalul lunii iunie. "Cneazul" şi-ar dori ca Simona să joace la US Open, dar totul depinde de verdictul ITIA şi Sports Resolutions în cazul de dopaj.

Andrei Pavel, fostul antrenor al Simonei Halep, schimbă perspectiva în cazul de dopaj: "Nu cred că s-a dopat pentru tenis, ci pentru motive personale!"

Fostul jucător de tenis şi antrenor al Simonei Halep pentru o perioadă scurtă de timp, Andrei Pavel a dat detalii despre alimetanţia şi vitaminizarea pe care o avea sportiva în timp cât a fost pregătită de el.

„Nu înţeleg de ce nu e decizia deja luată, de ce o prelungesc atât de mult. Am văzut că e înscrisă la US Open, am văzut că se antrenează. Ar fi o gură de aer să joace la US Open. Sper să revină pe terenul de tenis, am văzut că a revenit şi Caroline Wozniacki. M-a surprins foarte multe toată povestea asta cu dopingul.

Cât am fost antrenorul ei, ea mânca foarte simplu, foarte normal. Îi plăceau puiul, piureul de cartofi, tiramisu ca prăjitură, lucruri foarte simple. Iar în ceea ce priveşte vitaminizarea, era şi mai simplu, foarte simplu, nu era nimic ştiinţific.

Lua nişte batoane Isostar, care au prea mult zahăr în ele, după mine, nu sunt performante. Lua vitamine simple şi, cu toate astea, abilitatea ei pe teren era maximă. Făcea pregătire fizică foarte bună, intensitatea ei era maximă. Să aud că s-a dopat a fost o surpriză imensă”,a explicat Andrei Pavel la SportCast cu Sile, podcastul Orange Sport.

Pavel a mai spus că, după părerea sa, Simona Halep nu s-a dopat intenţionat pentru tenis, ci "pentru motive personale".

„Eu am auzit o grămadă de conspiraţii despre Simona Halep, dar gândiţi-vă că eu am auzit o grămadă de conspiraţii şi despre meciurile mele, că aş fi vândut nu ştiu ce partidă. Pe vremea mea, se scria că Andrei Pavel e sub influenţa pariurilor şi tot felul de lucruri de care habar nu aveam.

Nu am de unde să ştiu ce e acolo, dar din punctul meu de vedere e o nebunie. Sper să afle ce s-a întâmplat, dar eu n-am nicio bază să spun ceva concret. Tot ce pot să spun este că ea nu s-a dopat niciodată intenţionat, nu a făcut-o pentru tenis, pentru performanţă, ci pentru nişte lucruri personale, după părerea mea”, a mai spus Andrei Pavel.

Afla mai multe despre: andrei pavelandrei pavel simona halepsimona halep dopajsimona halep caz dopaj 

viewscnt
Articole similare