Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pep Guardiola a anunţat când va fi apt de joc Erling Haaland. Norvegianul nu a mai jucat de două săptămâni

Pep Guardiola a anunţat când va fi apt de joc Erling Haaland. Norvegianul nu a mai jucat de două săptămâni

Fotbal

Comentarii

Atacantul echipei Manchester City, Erling Haaland, absent în ultimele două săptămâni din cauza unei accidentări, va fi apt pentru meciul de sâmbătă din Premier League împotriva lui Southampton, a declarat vineri antrenorul Pep Guardiola, scrie AFP.

Atacantul norvegian, care a marcat 42 de goluri în acest sezon în toate competiţiile, nu a mai jucat de pe 21 martie din cauza unor dureri la nivelul coapsei, el ratând meciurile de calificare la EURO 2024, împotriva Spaniei şi Georgiei ale naţionalei ţării sale, dar şi meciul din campionat cu Liverpool, de pe 1 aprilie.

Erling Haaland va juca împotriva lui Southampton

Sâmbătă seara, în etapa 30-a, "cetăţenii" vor juca în deplasare, cu "lanterna roşie", Southampton. Erling Haaland s-a pregătit bine în aceste zile şi are şanse mari să fie utilizat contra ”Sfinţilor”. 

"Haaland s-a antrenat bine în ultimele două zile. Va fi pregătit pentru meciul cu Southampton", a spus Guardiola vineri, conform agerpres.ro.

Revenirea sa este o veste bună pentru "cetăţeni" înainte de prima manşă din sferturile de finală ale Ligii Campionilor împotriva lui Bayern Munchen, de marţi, de la Manchester.

"Bayern este acum cea mai mică dintre preocupările noastre", a spus însă Guardiola, potrivit căruia echipa sa este concentrată pe lupta pentru titlu în Anglia. "Vom avea un meci extrem de dificil cu Southampton", a adăugat tehnicianul.

În prezent, Manchester City, campioana en-titre a Angliei, este pe locul 2 în Premier League cu 64 de puncte, la 8 puncte în urma liderului Arsenal Londra, după 29 de etape.

Afla mai multe despre: pep guardiolaerling haaland 

viewscnt
Articole similare