Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pep Guardiola a reacţionat imediat după ce Brazilia i-a pus pe masă postul de selecţioner! Ce planuri are spaniolul: ”Este marele vis!”

Pep Guardiola a reacţionat imediat după ce Brazilia i-a pus pe masă postul de selecţioner! Ce planuri are spaniolul: ”Este marele vis!”
Comentarii

Brazilia a avut o nouă campanie ratată la Cupa Mondială, iar sud-americanii vor să dea o adevărată lovitură. Pep Guradiola este pe lista fostei campioane mondiale, care îl vrea la cârma echipei după o nouă campanie ratată.

Echipa naţională a Croaţiei a învins, vineri, reprezentativa Braziliei, scor 1-1 (4-2), la loviturile de departajare şi s-a calificat în semifinalele Cupei Mondiale din Qatar.

La loviturile de departajare, Livakovic a apărat şutul lui Rodrygo, iar Marquinhos a trimis în bară, în timp ce pentru croaţi au înscris Vlasic, Majer, Modric şi Orsic.

În urma eliminării, Tite a recunoscut că este ”finalul unui ciclu” la echipa naţională a Braziliei, sugerând că urmează să îşi dea demisia.

Presa din Spania a anunţat că Brazilia îl va contacta pe Guardiola pentru a prelua banca sud-americanilor. 

Totuşi, Brazilia s-ar fi lovit de refuzul lui Guardiola. Mundo Deportivo scrie despre faptul că antrenorul spaniol nu are de gând să îşi părăsească echipa.

Guardiola este fericit din punct de vedere financiar după ce şi-a prelungit contractul cu City şi nu are de gând să îşi părăsească actuala echipă. 

”Este marele vis!”

”Pep Guardiola este motiva în legătură cu proiectul de la Manchester City. Este decis să-şi continue cariera la un club la care se simte fericit. Pep Guardiola este marele vis al Braziliei: el a mai fost contactat şi în urmă cu 3 ani şi a fost primul nume de pe listă şi acum.

Pep Guardiola nu ia în calcul această posibilitate, după cum a aflat Mundo Deportivo. Prezentul îl convinge pe Pep Guardiola, care tocmai şi-a prelungit contractul cu Manchester City până în 2025. Relaţia sa cu conducerea clubului este magnifică, de cordialitate şi înţelegere”, au scris cei de la Mundo Deportivo. 

Afla mai multe despre: brazilia-guardiola-manchester city 

viewscnt
Articole similare