Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pep Guardiola, antrenorul secoulului XXI. Este peste Mourinho, Alex Ferguson sau Zidane

Pep Guardiola, antrenorul secoulului XXI. Este peste Mourinho, Alex Ferguson sau Zidane

Fotbal

Comentarii

Puţini manageri în lume au mai multe trofee câştigate decât spaniol. Printre aceştia se numără şi Mircea Lucescu. Românul are în total 32 de trofee câştigate ca antrenor.

Managerul celor de la Manchester City, Pep Guadiola, a primit titlul de antrenorul secolului XXI din partea Globe Soccer Award, ceremonie care a avut loc la Dubai.

Guardiola a fost ales în dauna unor alţi mari antrenori cum ar fi Jose Mourinho, SIr Alex Ferguson sau Zinedine Zidane. Cel mai bun antrenor al sezonului închieat a fost numit managerul celor de la Bayern, Hansi Flick. Real Madrid a primit premiul pentru clubul secolului XXI devansându-le pe Barcelona şi Bayern Munchen. Cel mai bun agent de jucător al secolului XXI a fost desemnat portughezul Jorge Mendez.

Spaniolul Pep Guardiola este antrenorul celor de la Manchester City din 2016. Acesta a mai antrenat la Barcelona timp de 4 ani şi la Bayern Munchen timp de 3 ani. Guardiola a câştigat 30 de trofee ca manager de club printre care Liga Campionilor în 2009, Campionatul Mondial al cluburilor în 2013 şi Premier League în 2018 şi 2019. Puţini manageri în lume au mai multe trofee câştigate decât spaniol. Printre aceştia se numără şi Mircea Lucescu. Românul are în total 32 de trofee câştigate ca antrenor.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: pep guardiola 

viewscnt
Articole similare