Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pep Guardiola, declaraţii ciudate: ”Ar trebui să mă mut într-o altă ligă. De exemplu, plec să antrenez Maldive!”

Pep Guardiola, declaraţii ciudate: ”Ar trebui să mă mut într-o altă ligă. De exemplu, plec să antrenez Maldive!”

Manchester City

Comentarii

Pep Guardiola s-a revoltat pe programul încărcat al echipei sale, dar spune că s-a obişnuit cu acest lucru.

Spaniolul spune că dacă nu i-ar conveni, până la urmă, programul, ar pleca în Maldive unde ar urma să aibă un singur meci pe săptămână. Guardiola spune că se va conforma cu programul echipei sale şi nu are de gând să mai vorbească despre acest subiect. 

”Ar trebui să mă mut într-o altă ligă. De exemplu, plec să antrenez Maldive!”

”Fiecare îşi apără propria afacere, iar televiziunile îşi protejează propria afacere. Noi ne adaptăm, asta încerc să spun. Dacă ei ne cer să jucăm sâmbătă, jucăm sâmbătă. Marţi, jucăm marţi. Joi, jucăm joi. Nimic din ceea ce vor ei nu e o problemă pentru noi.

Pe de altă parte, dacă nu-mi place, mă duc acasă şi nu o mai antrenez pe Manchester City. Va trebui să mă mut într-o altă ligă. De exemplu, plec să antrenez Maldive. Acolo sigur e un singur meci pe săptămână şi va fi bine. Chiar minunat, sub palmieri.

Dar nu este cazul meu, aşa că nu mă mai întrebaţi nimic legat de acest subiect. Calendarul e la fel pentru toţi. Liverpool joacă la 12:30. Îmi pare rău, însă nu e vina mea”, a declarat Pep Guardiola, după ultimul joc de campionat, scor 4-0 cu Leeds United, potrivit Manchester Evening News.

În luna aprilie, Manchester City a jucat 9 partide. 

Afla mai multe despre: city-united-guardiola 

viewscnt
Articole similare