Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pep Guardiola e rege în Anglia. Spaniolul a fost desemnat cel mai bun antrenor al sezonului în Premier League

Pep Guardiola e rege în Anglia. Spaniolul a fost desemnat cel mai bun antrenor al sezonului în Premier League

Manchester City

Comentarii

Spaniolul Pep Guardiola a fost desemnat cel mai bun antrenor al sezonului în Premier League, după ce a câştigat cu Manchester City al patrulea titlu consecutiv în Anglia.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Managerul spaniol a mai câştigat de patru ori această distincţie de la venirea sa la club, în 2016 (2017/18, 2018/19, 2020/21 şi 2022/23). Cu şase titluri de campion al Angliei, Guardiola este al doilea cel mai de succes antrenor din istoria fotbalului englez, după Sir Alex Ferguson (13 titluri cu Manchester United).

''Acest premiu reflectă munca grea şi excelenţa oamenilor de la club în toate departamentele. Sunt foarte mândru să fiu managerul acestui grup de jucători şi să muncesc alături de antrenorii şi stafful clubului în fiecare zi.

Să câştig patru titluri la rând este una dintre cele mai mari realizări ale carierei mele. Aceasta este cea mai dificilă ligă din lume iar adversarii noştri au jucat un fotbal incredibil'', a spus Guardiola.

Contracandidaţii lui Guardiola pentru acest premiu au fost conaţionalii Mikel Arteta (Arsenal), Unai Emery (Aston Villa), Andoni Iraola (Bournemouth) şi germanul Juergen Klopp (Liverpool).

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Afla mai multe despre: pep guardiola 

viewscnt
Articole similare