Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pep Guardiola, impresionat de jucătorii săi în meciul cu PSG: "O performanţă de top. Felicitări!"

Pep Guardiola, impresionat de jucătorii săi în meciul cu PSG: "O performanţă de top. Felicitări!"
Comentarii

Pep Guardiola a fost încântat de evoluţia jucătorilor săi în meciul cu PSG şi a declarat că aceştia au reuşit "o performanţă de top".

"PSG, ce echipă, ce jucători! Ne-am creat mai multe ocazii în prima repriză, dar a fost greu, pentru că s-au apărat foarte bine. Ştim că pot alerga foarte repede (n.r. - spre poarta lui City). Am înregistrat o performanţă de top. Felicitări tuturor!

Vom încerca să ajungem în cea mai bună formă în februarie, pentru a ne califica în sferturi. PSG este o echipă atât de periculoasă. Am făcut un joc foarte bun prin a fi noi înşine, printr-o apărare agresivă. Am pierdut la Paris (n.r. - scor 0-2 în prima manşă) cu o performanţă similară.

Putem avea jucători foarte buni şi putem pierde. Important este să rămâi tu însuţi. În fotbal, rezultatul este întâmplător. Ceea ce dă consistenţă este modul de a fi performant. Vom încerca să rămânem la acest nivel cât mai mult timp posibil", a declarat Guardiola, potrivit lequipe.fr.

Manchester City a învins-o, miercuri, pe teren propriu, scor 2-1, pe vicecampioana Franţei, PSG, în penultima etapă a Grupei A a Ligii Campionilor. Ambele echipe s-au calificat în optimile de finală ale competiţiei.

Afla mai multe despre: guardiola 

viewscnt
Articole similare