Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pep Guardiola, lămurit după ce l-a antrenat pe Haaland! Concluzia antrenorului de la Manchester City

Pep Guardiola, lămurit după ce l-a antrenat pe Haaland! Concluzia antrenorului de la Manchester City

Manchester City

Comentarii

Haaland a semnat în această vară cu Manchester City, iar Pep Guardiola a pus mâna pe unul dintre cei mai în formă atacanţi ai momentului.

Clubul Manchester City a oficializat în această vară transferul fotbalistul Erling Haaland, achiziţionat de la Borussia Dortmund. El va evolua cinci ani la echipa engleză, contractul fiind valabil până în vara anului 2027.

Haaland a fost pe val în Germania, iar City a decis să îl achiziţioneze. Până va demonstra în tricoul englezilor, nordicul se pregăteşte intens sub comanda lui Pep Guardiola. Spaniolul a fost întrebat despre ce aşteptari are de la Haaland şi a avut un răspuns clar. 

”Haaland? Odată ce va ajunge la forma maximă, va fi de neoprit”, a spus Guardiola, potrivit jurnalistului Fabrizio Romano.

De ce a ales Erling Haaland să semneze cu Manchester City: ”Din cauza lui!”

“Este o zi de mândrie pentru mine şi pentru familia mea. Am urmărit-o mereu pe City şi mi-a făcut plăcere să fac asta în ultimele sezoane. Nu poţi să nu admiri stilul lor de joc, este încântător şi ei îşi creează multe ocazii, ceea ce este perfect pentru un jucător ca mine.

Sunt mulţi jucători de talie mondială în echipă şi Pep este unul dintre cei mai mari antrenori ai tuturor timpurilor, aşa că sunt de părere că mă aflu în locul potrivit pentru a-mi îndeplini ambiţiile. Vreau să înscriu goluri, să câştig trofee şi să devin un fotbalist mai bun şi sunt încrezător că pot face asta aici. Este o mutare foarte bună pentru mine şi abia aştept să începem perioada de pregătire”, a declarat jucătorul în vârstă de 21 de ani.

După ce a răspuns mai multor întrebări, Erling Haaland a dezvăluit care a fost motivul pentru care a ales Manchester City. El spune că a fost de mic un fan al echipei care este antrenată de Pep Guardiola. 

”Am ales Manchester City în primul rând datorită tatălui meu. Eh, puţin din cauza lui (n.r. râde). Am fost născut în Anglia şi am crescut ca fan al lui Manchester City de când mă ştiu. Cunosc foarte multe despre acest club.

Cred că principalele motive au fost legate de două aspecte: Mă simt puţin ca acasă aici şi cred că mă pot dezvolta ca şi jucător şi pot da cel mai bun randament posibil în tricoul lui Manchester City”, a spus Erling Haaland, pentru site-ul oficial al clubului.

Afla mai multe despre: city-haaland-guardiola 

viewscnt
Articole similare