Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pep Guardiola, reţinut după Manchester City - Bayern Munchen 3-0. ”Nu e suficient un singur meci bun pentru a ne califica”

Pep Guardiola, reţinut după Manchester City - Bayern Munchen 3-0. ”Nu e suficient un singur meci bun pentru a ne califica”
Comentarii

Manchester City a învins-o pe Bayern Munchen, scor 3-0 (1-0), marţi seară, în manşa tur a sferturilor de finală din Liga Campionilor.

Pep Guardiola, cu gândul la retur

Chiar dacă a luat un avans considerabil pentru partida retur, antrenorul celor de la Manchester City, Pep Guardiola, a declarat că nu are motive de sărbătoare încă, deoarece mai trebuie să treacă un hop, extrem de dificil, în Germania.

  • Partida retur se va disputa miercuri, 19 aprilie, de la ora 22:00, la Munchen. Meciul va fi transmis în direct pe Orange Sport 1, dar şi în format LIVE VIDEO pe site-ul orangesport.ro.

A fost un meci strâns 45-60 de minute. O perioadă au fost mai buni decât noi. Am marcat un gol excelent prin Rodri, dar nu am putut să le controlăm viteza. Au fost periculoşi la faze fixe, dar apoi, dar pe final am fost mai buni.

Am marcat alte două goluri, am avut şi alte ocazii. Este un rezultat incredibil pentru noi, dar ştiu ce înseamnă Allianz Arena. Trebuie să facem ceva nou acolo, să lucrăm la posesie, pentru că au foarte calitate.

Nu doar Ruben Dias, toată lumea. Mai ales în apărare, unde s-au descurcat cu Sane şi Coman, unde trebuie să fii excepţional în dueluri, pentru că au viteză. E foarte greu să le citeşti jocul.

Mă pot aştepta la orice în Germania. Noi trebuie să ne facem jocul. Cred că toată lumea a văzut ce poate Bayern. Nu cred că mai trebuie să le transmit alte avertismente jucătorilor.

Noi am fost excepţionali. Am fost trei ani la Bayern, ştiu că este o echipă specială. Nu este suficient să faci un singur meci bun împotriva unei asemenea formaţii ca să o elimini, ci două”, a declarat Pep Guardiola, la finalul meciului cu Bayern Munchen.

VIDEO: Rezumat Manchester City - Bayern Munchen 3-0

Afla mai multe despre: manchester city - bayern munchen 

viewscnt
Articole similare