Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pep Guardiola şi-a lăudat adversarii după meciul spectaculos jucat de Boxing Day contra lui Leicester. ”Este mereu dificil să joci contra lor!”

Pep Guardiola şi-a lăudat adversarii după meciul spectaculos jucat de Boxing Day contra lui Leicester. ”Este mereu dificil să joci contra lor!”

Premier League

Comentarii

Manchester City a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 6-3, formaţia Leicester City, în etapa a XIX-a a campionatului Angliei.

"Cetăţenii" conduceau cu 4-0 în minutul 25. Golurile au fost marcate de De Bruyne (5), Mahrez (14-penalty), Gundogan (21), Sterling (25, 87) şi Laporte (69) pentru City, respectiv Maddison (55), Lookman (59) şi Ilheanacho (66).

La finalul meciului, Pep Guardiola a recunoscut că s-a temut, deoarece adversarii lui au fost aproape de egalare. De asemenea, el i-a lăudat pe cei de la Leicester. 

 ”Este mereu dificil să joci contra lor!”

”Am avut 4-0 la pauză, dar Leicester şi-a creat ocazii de fiecare dată când jucătorii lor au ajuns în ultimii 30 de metri. Jocul era deschis şi la 4-0, nu am închis jocul în niciun moment.

Leicester este o echipă cu foarte multă calitate, iar după pauză şi-au găsit ritmul. Au jucători de top, de clasă, ştim ce au reuşit în ultimii ani. Este mereu dificil să joci contra lor, jucătorii sunt conduşi de un antrenor excepţional (n.r Brendan Rodgers).

Jucătorii mei au început să fie mai temători la 4-2, iar la 4-3 au început să aibă mari dubii în joc. Este bine că nu am intrat în panică la 4-3, am aşteptat şansa ideală, iar o fază fixă ne-a câştigat meciul”, a spus Guardiola, la finalul meciului cu Leicester.

Manchester City este pe locul 1 în Premier League, 47 de puncte, după 19 etape jucate. Pe locul secund se află Liverpool, cu 41 de puncte, iar următoarea candidată la titlu, Chelsea, se află pe 3, tot cu 41 de puncte, dar cu un meci mai mult disputat decât Liverpool. 

 

Afla mai multe despre: premier league-manchester city-guardiola 

viewscnt
Articole similare