Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Performanţă impresionantă pentru echipa lui Pep Guardiola. Manchester City pare gata de confruntarea cu Messi, Mbappe şi Neymar

Performanţă impresionantă pentru echipa lui Pep Guardiola. Manchester City pare gata de confruntarea cu Messi, Mbappe şi Neymar
Comentarii

Manchester City întâlneşte marţi, în UEFA Champions League, formaţia Paris Saint-Germain.

La Paris se anunţă meci mare. Formaţia lui Messi, Neymar şi Mbappe primeşte vizita echipei lui Josep Guardiola, Manchester City.

PSG traversează o perioadă bună în Ligue 1, campionat pe care îl domină, în ciuda problemelor interne din lot. În faţa tripletei Messi - Neymar - Mbappe, considerată de mulţi drept cea mai bună din lume, vine însă singura formaţie din Premier League care a încasat un singur gol de la începutul sezonului.

Mai mult, Manchester City a mai bifat o performanţă impresionantă. Defensiva condusă de Ruben Dias a ”primit” doar şase şuturi pe spaţiul porţii în primele şase runde ale campionatului! Adică o medie de un şut pe poartă, per meci. Asta deşi City a jucat deja în primele etape cu Arsenal, Leicester şi Chelsea.

După primele şase runde din Premier League, Manchester City are 13 puncte, 12 goluri marcate şi unul singur primit. În clasament, City este devansată doar de Liverpool, care are cu un punct mai mult.

Confruntarea dintre PSG şi Manchester City se vede marţi, de la ora 22:00, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: manchester cityparis saint germainliga campionilor 

viewscnt
Articole similare