Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Performanţă istorică pentru Naomi Osaka după meciul în care a spulberat-o pe Halep! Ce a declarat la final

Performanţă istorică pentru Naomi Osaka după meciul în care a spulberat-o pe Halep! Ce a declarat la final

Tenis

Comentarii

Naomi Osaka a eliminat-o pe Simona Halep în semifinalele turneului de la Indian Wells, după o performanţă spectaculoasă încheiată cu o victorie pe măsură, scor 6-3, 6-0.

În vârstă de doar 20 de ani, Osaka (44 WTA) are acum şansa primului trofeu din carieră,  în finala cu Daria Kasatkina. Pentru japoneză, a fost a patra victorie a carierei în faţa unei adversare de TOP 10 WTA, însă dincolo de acest lucru performanţa tinerei sportive va rămâne în istorie.

Naomi Osaka devine prima jucătoare din Japonia care va disputa finala Indian Wells!

După meci, Osaka a rămas cu picioarele pe pământ, precizând că nu simte că e cazul să sărbătorească victoria în faţa liderului mondial.

"Am încercat să-mi fac jocul şi, dacă am învins cu acest scor, înseamnă că am făcut ceea ce mi-am propus. Am vrut să pun multe mingi în joc, să nu mai fac greşelile de la Australian Open. Şi cred că am redus foarte mult numărul lor. Nu voi face nimic special după acest meci, mă voi antrena!", a declarat Osaka după meciul cu Halep.



Citeşte şi:

Momentul în care totul s-a rupt pentru Halep. Cahill: "Nu asta eşti tu! Ce s-a întâmplat!?" Simona n-a avut replică

Halep e OUT de la Indian Wells, după un meci cu mulţi nervi şi numeroase greşeli! Victorie uriaşă pentru Osaka: 6-3, 6-0!

 

Afla mai multe despre: osakahalepindian wells 

viewscnt
Articole similare