Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Performanţă unică realizată de Sergio Ramos :) 2018 este primul an din carieră în care a reuşit acest lucru

Performanţă unică realizată de Sergio Ramos :) 2018 este primul an din carieră în care a reuşit acest lucru

Real Madrid

Comentarii

Anul 2018 a fost unul şi cu bune şi cu rele pentru căpitanul lui Real Madrid. Sergio Ramos a câştigat, din nou, Liga Campionilor alături de Real Madrid, dar cu naţionala Spaniei a fost eliminat prematur de la Campionatul Mondial, iar parcursului dezamăgitor al lui Real în prima parte a sezonului 2018-2019 s-a alăturat dezvăluiriile Football Leaks cu privire la testele anti-doping picate de spaniol.

Totuşi fundaşul în vârstă de 32 de ani a încheiat acest an pe plus. Este pentru prima oară în cariera lui de 16 ani când nu a primit niciun cartonaş roşu într-un an calendaristic, o adevărată performanţă pentru căpitanul lui Real Madrid. 

24 de cartonaşe roşii a primit Ramos până acum şi deţine recordul în acest sens în La Liga, iar în acest sezon a devenit şi cel mai avertizat jucător din Liga Campionilor. Totuşi, multă lume este de părere, în special fanii lui Liverpool, că spaniolul ar fi trebuit să încaseze cartonaşul roşu în urma faultului asupra lui Mo Salah în finala UEFA Champions League din acest an. 

CITEŞTE ŞI: BOMBĂ Football Leaks: Sergio Ramos a fost depistat dopat de două ori! O dată chiar la o finală UEFA Champions League. Reacţia clubului Real Madrid

Afla mai multe despre: sergio ramosreal madrid 

viewscnt
Articole similare