Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Performanţă uriaşă! Naţionala artiştilor s-a calificat în finala Campionatului Mondial din Rusia: ”FRF nu ne-a ajutat nici măcar cu un set de mingi”

Performanţă uriaşă! Naţionala artiştilor s-a calificat în finala Campionatului Mondial din Rusia: ”FRF nu ne-a ajutat nici măcar cu un set de mingi”
Comentarii

Naţionala artiştilor a reuşit încă o performanţă remarcabilă. ”Tricolorii” s-au calificat în finala Campionatului Mondial ”Art Football Moscova 2018” şi vor juca împotriva Rusiei pentru trofeu. Meciul se va disputa chiar la Moscova.

Naţionala artiştilor a reuşit să se califice în finala Campionatului Mondial după ce a trecut cu 2-0 de echipa similară a Angliei. În finală va juca împotriva ţării gazdă, Rusia, într-un meci care se va disputa la Moscova: ”Va fi un meci teribil, dar, în anul nostru de Centenar, vom lupta precum nişte lei”, promit jucătorii.

Este o nouă performanţă importantă reuşită de naţionala artiştilor, care în 2014 a câştigat trofeul Campionatului Mondial. Asta după ce în 2013 reuşiseră să termine turneul pe locul secund. ”Tricolorii” au însă şi o nemulţumire. În ciuda performanţelor, n-au avut niciun pic de sprijin din partea Federaţiei Române de Fotbal.

”Că veni vorba: ştiţi că FRF nu ne-a ajutat nici măcar cu un set de mingi? Asta deşi am făcut şi până acum performanţe unice pentru România. Ştiţi că FRF nu a răspuns vreodată vreunei solicitări din partea noastră? Ştiţi că am pus bani din buzunare pentru biletele de avion? Ştiţi că, dacă vom aduce Cupa acasă, vom avea, dintr-o dată, zeci de “conducători” care vor vrea să-şi atribuie merite? Românie, fii mândră de noi! Tu, române, care citeşti această postare! Pentru că noi suntem incredibili de mândri să jucăm sub tricolor”, se arată în comunicatul naţionalei artiştilor.

Afla mai multe despre: nationala artistilorcampionatul mondialrusia 2018 

viewscnt
Articole similare