Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Performanţă uriaşă pentru Caroline Garcia. Sportiva din Franţa a cucerit Turneul Campioanelor, după o victorie clară cu Sabalenka

Performanţă uriaşă pentru Caroline Garcia. Sportiva din Franţa a cucerit Turneul Campioanelor, după o victorie clară cu Sabalenka

Tenis

Comentarii

Jucătoarea franceză Caroline Garcia, locul 6 WTA, a câştigat Turneul Campioanelor, competiţia celor mai bune jucătoare din lume, desfăşurată la Fort Worth.

Garcia a învins-o în finală pe bielorusa Arina Sabalenka, numărul 7 mondial, scor 7-6 (4), 6-4, într-o oră şi 41 de minute.

Sportiva din Franţa a obţinut un premiu de 1,57 milioane de dolari şi 1375 de puncte WTA.

“Categoric sunt foarte fericită. A fost o finală nebună, cu multă intensitate la fiecare punct. Sunt foarte mândră de munca noastră tot anul. Sunt foarte bucuroasă că am câştigat cel mai important trofeu dn cariera mea”, a declarat Garcia după meciul cu Sabalenka.

“Eu mi-am scăzut un pic nivelul la tiebreak şi în primul game din setul doi. Asta a fost. Am făcut tot ce am putut, dar ea a jucat un tenis incredibil”, a afirmat şi Sabalenka.

Caroline Garcia este a doua sportivă din Franţa care câştigă Turneul Campioanelor, după Amelie Mauresmo, care a reuşit performanţa în 2005.

La dublu, trofeul a fost câştigat la Fort Worth de echipa Elise Mertens/Veronika Kudermetova (Belgia/Rusia). Cele două sportive au învins în finală perechea cehă Barbora Krejcikova/Katerina Siniakova, scor 6-2, 4-6, 11-9.

 

Afla mai multe despre: tenis 

viewscnt
Articole similare