Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Perspectivă diferită de Gigi Becali! Clubul din Liga 1 îşi lasă vedeta la Jocurile Olimpice: "Poate să ajungă la un anumit nivel destul de înalt"

Perspectivă diferită de Gigi Becali! Clubul din Liga 1 îşi lasă vedeta la Jocurile Olimpice: "Poate să ajungă la un anumit nivel destul de înalt"

Echipa națională

Comentarii

Antrenorul Chindiei Târgovişte, Emil Săndoi, a anunţat că va susţine echipele naţionale, indiferent de situaţie. Portarul Mihai Aioani a fost titular cu Australia şi Mexic, iar acum se pregăteşte pentru Jocurile Olimpice.

Mihai Aioani merge la Jocurile Olimpice

Spre deosebire de Gigi Becali, care l-a anunţat pe Mirel Rădoi că-i va da doar doi jucători pentru Jocurile Olimpice, Dragoş Nedelcu şi Ovidiu Perianu, Emil Săndoi şi-a anunţat sprijinul pentru lotul olimpic de fotbal. 

"A avut liber de la bun început (n.r. - Mihai Aioani). Să ştiţi că pe mine m-au şi întrebat antrenorii de la echipa naţională, cred că m-am întâlnit cu ei la un meci Craiova - CFR. M-au întrebat. Bineînţeles că le am spus <<E o şansă unică şi pentru el, nu putem să ne opunem, chiar dacă am fi dezavantajaţi pe începutul de campionat>>. Dar nu poţi să pui o barieră în perspectiva unui jucător, care chiar are un potenţial mare şi care poate să ajungă la un anumit nivel destul de înalt. Indiferent ce s-ar întâmpla, clubul nostru susţine echipele naţionale, ceea ce e normal să se întâmple", a declarat antrenorul Chindiei Târgovişte.

Emil Săndoi, despre EURO 2020

"E adevărat că Franţa e o favorită certă, gândindu-ne la sumedenia de jucători de valoare, pe care îi are în componentă lotul Franţei, nu  numai primul 11. Dar să ştiţi că sunt şi alte echipe care sunt în cărţi, care au şansa lor. Mă gândesc la Germania, Spania, Portugalia, Anglia. Sunt mai multe echipe care emit pretenţii la un loc pe podium până la urmă

Păcat că nu suntem şi noi, ne am dorit cu toţii şi le-am ţinut pumnii băieţilor.  Din păcate, n-a fost să fie", a mai spus Emil Săndoi. 

 

Afla mai multe despre: mihai aioanifcsbchindia targovistegigi becaliemil sandoi 

viewscnt
Articole similare