Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Peru s-a calificat în barajul intercontinental pentru Cupa Mondială, Chile şi Columbia au ratat prezenţa la turneul final

Peru s-a calificat în barajul intercontinental pentru Cupa Mondială, Chile şi Columbia au ratat prezenţa la turneul final
Comentarii

Peru a obţinut locul în barajul intercontinental pentru Cupa Mondială din Qatar, după ce a ocupat locul 5 în grupa preliminară sud-americană a competiţiei.

Brazilia, Argentina, Uruguay şi Ecuador au obţinut calificarea directă la turneul final după ce au ocupat primele patru locuri în grupă.

Peru a învins-o, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, pe Paraguay, după reuşitele lui Lapadula '5 şi Yotun '42, în ultima etapă a preliminariilor Conmebol.

Chile şi Columbia au ratat, astfel, participarea la turneul final.

În ultima etapă, Brazilia, fără Neymar şi Vinicius Junior, s-a impus în Bolivia, scor 4-0, iar Argentina, cu Messi pe teren tot meciul, a remizat, scor 1-1, în Ecuador.

Peru va juca, în 13 sau 14 iunie, în Qatar, un meci de baraj pentru biletele la turneul final, cu câştigătoarea fazei a patra a preliminariilor asiatice, o partidă ce va opune, la 7 iunie, la Doha, Australia şi Emiratele Arabe Unite. 

Afla mai multe despre: cupa mondiala 

viewscnt
Articole similare