Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Petrea îşi ţine jucătorii cu picioarele pământ: "Mai avem de tras". Care e starea lui Olaru: "Nu-şi simţea piciorul"

Petrea îşi ţine jucătorii cu picioarele pământ: "Mai avem de tras". Care e starea lui Olaru: "Nu-şi simţea piciorul"

FCSB

Comentarii

Toni Petrea, antrenorul FCSB, a reacţionat la finalul victoriei FCSB cu CFR Cluj, 1-0 în Gruia, şi a încercat să-şi ţină elevii cu picioarele pe pâmânt.

Petrea îşi ţine jucătorii cu picioarele pământ: "Mai avem de tras". Care e starea lui Olaru: "Nu-şi simţea piciorul"

FCSB a învins-o pe CFR Cluj cu 1-0, în Gruia, iar Toni Petrea a făcut apel la calm după succesul care îi apropie elevii la două puncte de campioana României, când mai sunt cinci etape de disputat.

"O victorie importantă, un meci important. Dacă ar fi câştigat CFR-ul, să-i mai ajungem ar fi fost imposibil. Ne-am apropiat la două puncte, dar mai sunt cinci meciuri de disputat. Se poate întâmpla orice. Vedem la final.

Nu a fost niciun secret, ştiam stilul de joc, ne-am pregătit pentru un joc de luptă. Să putem să ne impunem. Când s-a jucat 11 contra 11 cred că am controlat jocul, am presat, am avut situaţii. N-am reuşit să ne liniştim mai devreme şi putea primi un gol.

Nu e decisiv. Mai avem de tras, de muncit. Trebuie să ne pregătim foarte bine pentru următorul joc.

Am spus şi înainte, lupta la vârf s-a strâns. După ultimele evoluţii şi rezultate, Craiova poate emite pretenţii. Sunt jocuri grele pentru toate echipele. Îmi doresc să nu avem parte de nicio surpriză", a spus Toni Petrea, la Orange Sport.

Antrenorul FCSB a vorbit şi despre starea lui Darius Olaru, cel ieşit accidentat la pauza meciului, după o intrare extrem de dură a lui Mateo Susic. Olaru a fost dus la spital, dar se simte bine, iar accidentarea nu e una gravă: "A fost la spital, i s-a făcut o radiografie. Se pare că nu e fractură, dar e doar o contuzie. Când a ieşit a spus că nu-şi simţea piciorul, ne-am speriat, dar se pare că nu e vorba despre o fractură", a mai spus Toni Petrea.

CFR Cluj - FCSB 0-1, în play-off-ul Ligii 1

CFR Cluj a fost învinsă, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), de echipa FCSB, într-un meci din etapa a cincea a play-off-ului Ligii 1. Clujenii au jucat în inferioritate numerică mai mult de o repriză. În clasament, între cele două echipe mai sunt acum doar două puncte.

Golul a fost marcat de Oct. Popescu ‘ 74.

0-1, min. 74: Octavian Popescu a înscris cu un şut din afara careului, la care mingea a fost deviată de Graovac..

În minutul 43, de la CFR Cluj a fost eliminat Susic pentru o intrare dură la Olaru

CFR Cluj: Bălgrădean – Susic, Graovac, Burcă, M. Camora – Deac, Boateng, Bordeianu (Păun ’87) – Omrani (Dugandzic ’77), Debeljuh (Yuri ’46), Petrila (Birligea ’76). Antrenor: Dan Petrescu

FCSB: Târnovanu – Creţu, Cristea, Miron, Radunovic – Ov. Popescu (Oaidă ’83), Şut (Edjouma ’46), Olaru (Stoica ’46) – Cordea (V. Gheorghe ’72), Tănase, Oct. Popescu (Dumiter ’87). Antrenor: Anton Petrea.

Cartonaşe galbene: Camora ’50, Boateng ’69, Yuri ‘86 / Şut ’26, Cordea ’67, Oct. Popescu ’75, Tănase ’79, V. Gheorghe ‘90+2

Cartonaş roşu: Susic ‘43

Arbitri: Istvan Kovacs - Vasile Marinescu, Daniel Mitruţi - Sebastian Colţescu

Observatori: Costin Toma, Eduard Alexandru

Clasamentul play-off-ului este următorul: 1. CFR Cluj – 45 de puncte, 2. FCSB – 43, 3. Universitatea Craiova – 39, 4. FC Voluntari – 30, 5. Farul Constanţa – 28, 6. FC Argeş – 27.

 

Afla mai multe despre: toni petreafcsbvictoriecfr clujliga 1 

viewscnt
Articole similare