Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Petrolul a trecut cu uşurinţă de Steaua şi a obţinut a noua victorie consecutivă în Liga 2! Ce spune antrenorul Nicolae Constantin: ”Ne dorim şi a zecea”

Petrolul a trecut cu uşurinţă de Steaua şi a obţinut a noua victorie consecutivă în Liga 2! Ce spune antrenorul Nicolae Constantin: ”Ne dorim şi a zecea”

Petrolul

Comentarii

Petrolul Ploieşti a câştigat confruntarea cu Steaua, scor 2-0, în a 11-a etapă a Ligii 2, graţie dublei marcate de Diarra.

Petrolul şi-a continuat începutul incredibil din campionat şi a reuşit a noua victorie consecutivă. După ce s-a impus în prima etapă, dar a pierdut în a doua, împotriva lui Metaloglobus, formaţia prahoveană a câştigat fiecare meci disputat în Liga 2, iar Steaua a fost noua victimă a echipei pregătite de Nicolae Constantin.

Diarra, intrat pe parcursul meciului din pricina unei accidentări, a înscris o dublă şi a lovit şi bara. Ambele echipe au ratat ocazii importante, însă Petrolul a meritat victoria, spre mulţumirea lui Nicolae Constantin. Antrenorul prahovenilor s-a declarat mulţumit de rezultat şi a afirmat că Petrolul vrea a zecea victorie consecutivă.

Petrolul a trecut cu uşurinţă de Steaua şi a obţinut a noua victorie consecutivă în Liga 2!

Un meci greu, era de aşteptat să fie un meci greu, pentru că atât stadionul, cât şi atmosfera din stadion au făcut ca spectacolul să fie pe măsură. Sunt bucuros că am ieşit învingători şi asta e cel mai important lucru.

(n.r. când se opreşte Petrolul? Nouă victorii la rând...) Speram cât mai mult, n-am de unde să ştiu... Avem meci cu Astra, ne dorim mult să câştigăm, să facem şi pe a zecea şi vedem ce urmează.

(n.r. cum a fost meciul pentru tine?) Exact cum m-am aşteptat, ştiam că Steaua e o echipă bună, care pune o presiune mare pe adversar, asta a făcut în toate meciurile, ştiam că are jucători valoroşi şi ne aşteptam să ne domine la un moment dat.

În prima repriză ne-au dominat mai mult decât m-am aşteptat, n-am reuşit să controlăm jocul, să ţinem de minge, am reuşit asta în repriza a doua. Eram sigur că dacă o să deschidem scorul, o să avem şi mai multe spaţii, ceea ce s-a şi întâmplat şi am profitat de viteza atacanţilor noştri şi am reuşit să închidem jocul cu al doilea gol.

(n.r. despre meciul cu Astra) Chiar dacă au în componenţă mulţi copii, sunt sigur că o să tratăm foarte serios acest meci, pentru că e păcat după seria asta de victorii să nu fim în stare să mai punem încă o victorie pentru noi”, a declarat Nicolae Constantin.

Afla mai multe despre: petrolul ploieşticsa steaualiga 2petrolul steaua 

viewscnt
Articole similare