Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Petrolul are un obiectiv important în acest sezon: „Vrem trofeul!”

Petrolul are un obiectiv important în acest sezon: „Vrem trofeul!”

Petrolul

Comentarii

Florin Pârvu, antrenorul celor de la Petrolul Ploieşti, a discutat despre obiectivul măreţ din acest sezon.

Petrolul are un obiectiv important în acest sezon: „Vrem trofeul!”

Tehnicianul nu s-a ferit de cuvinte şi a precizat că vrea să câştige Cupa României, acesta fiind un obiectiv foarte important pentru „lupii galbeni”. În ceea ce priveşte Superliga, Pârvu îşi doreşte ca Petrolul să termine pe o poziţie mai bună decât în sezonul precedent, atunci când s-a clasat pe locul 2 în play-out.

„Pentru noi este al doilea an de SuperLiga. Aşa cum am vorbit cu conducerea clubului şi acesta este un an de tranziţie. Clar, avem obiective. Obiectivul din campionat este să ne clasăm mai bine decât în sezonul trecut.

Un alt obiectiv pentru noi este Cupa României, cu siguranţă. Dacă noi vom fi acolo în faţă cu siguranţă nu ne vom da la o parte. Trebuie să rămânem echilibraţi, pas cu pas, pentru noi încă este un an de tranziţie şi trebuie să fim conştienţi de lucrul ăsta.

(n.r. obiectiv câştigarea Cupei României) Da, ne-am îndeplini un obiectiv. Bineînţeles şi în campionat să ne clasăm bine. Totuşi, în sezonul trecut, primul nostru an în Superligă, ne-am bătut până în ultimele etape la câştigarea play-out-ului, neavând licenţa de UEFA.

Noi ne-am bătut totuşi până în ultima etapă să câştigăm play-out-ul. Am terminat pe locul 8, iar în sezonul acesta locul 7 ar fi un obiectiv pentru noi. Dacă suntem în faţă, cu siguranţă, nu ne vom da la o parte”, a declarat Florin Pârvu, potrivit Fanatik.

Afla mai multe despre: petrolulflorin parvucupa romaniei 

viewscnt
Articole similare