Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Petrolul - Astra în sferturile Cupei României. Viorel Moldovan, mulţumit de tragerea la sorţi: „Mi-am dorit asta”

Petrolul - Astra în sferturile Cupei României. Viorel Moldovan, mulţumit de tragerea la sorţi: „Mi-am dorit asta”

Liga 2

Comentarii

Azi a avut loc tragerea la sorţi a sferturilor de finală ale Cupei României. Petrolul, Liga a 2-a, a picat cu Astra Giurgiu, echipă din primul eşalon.

Antrenorul Petrolului, Viorel Moldovan, se declară mulţumit de tragerea la sorţi şi este convins că echipa sa va da totul pe teren.

Astra este o echipă solidă, cu un antrenor valoros, o formaţie care are calitate atât la nivel de grup, cât şi individual. S-a luptat pentru trofee în ultimii ani, a participat constant în play-off-ul Ligii 1 şi, privind din această perspectivă, este normal să fie cotată cu prima şansă la calificare. Dar, sunt convins ca avem capacitatea să ne luptăm de la egal la egal şi să mergem mai departe în această competiţie", a spus Viorel Moldovan, conform site-ului oficial al grupării prahovene.

Sincer, chiar mi-am dorit să jucăm cu o echipă de prim-eşalon şi în această fază a competiţiei. Va fi, din nou, un bun prilej pentru ne testa şi, bineînţeles, ne dorim calificarea în semifinale", a adăugat tehnicianul, citat de Agerpres.

Sferturile de finală ale Cupei României la fotbal

Petrolul - Astra
Chindia - Universitatea Craiova
Dunărea Călăraşi - Dinamo
Viitorul Pandurii Tg. Jiu - "U" Cluj

Partidele vor avea loc într-o singură manşă, pe terenul echipei de categorie inferioară sau mai slab clasată în campionatul precedent. În cazul în care jocurile din Cupa României urmează să fie televizate în direct şi sunt programate în nocturnă, iar clubul organizator nu dispune de un stadion dotat cu instalaţie de iluminat, jocul se va programa pe un stadion din localitatea cea mai apropiată, care îndeplineşte condiţiile regulamentare necesare disputării jocului şi televizării, informează FRF.

Afla mai multe despre: petrolul ploieşti 

viewscnt
Articole similare