Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Petrolul este pe primul loc în play-out, dar Paul Papp se teme de retrogradare: ”Acesta este obiectivul nostru principal”

Petrolul este pe primul loc în play-out, dar Paul Papp se teme de retrogradare: ”Acesta este obiectivul nostru principal”galerie foto

Fotbal

Comentarii

Petrolul Ploieşti a obţinut o victorie importantă, vineri seară, în Bănie, împotriva celor de la U Craiova 1948, scor 1-0 (0-0), într-o partidă din etapa a 2-a din play-off-ul Superligii.

Paul Papp, la finalul partidei cu U Craiova 1948: ”Victoria înseamnă mult pentru noi”

În urma acestei victorii, Petrolul Ploieşti a trecut pe prima poziţie în play-out, cu 24 de puncte, devansând-o chiar pe rivala din vineri seară, U Craiova 1948, care rămâne la 23 de puncte.

Chiar dacă se află într-o poziţie bună în clasament, Paul Papp nu se încumetă să se gândească la un obiectiv mai îndrăzneţ. Principalul obiectiv al echipei rămâne în continuare salvarea de la retrogradare.

A fost un meci foarte greu, cu o echipă bună, dar cred că i-am blocat bine. Ce am lucrat la antrenament s-a văzut şi astăzi în teren. Victoria înseamnă mult pentru noi, în economia clasamentului, şi să nu uităm că noi luptăm pentru salvarea de la retrogradare.

Au fost probleme. Eu zic că trebuie să ne salvăm de la retrogradare. Aşa e la noi, la români: batem un meci, două, şi dup-aia ne vedem sus. Dar primul obiectiv este salvarea de la retrogradare. 

Eu am încercat să-mi fac treaba cât mai bine pentru Petrolul. Pentru asta am fost adus şi asta am să fac în continuare.

Este important că s-au plătit salariile, dar nu trebuie să ne culcăm pe o ureche. Când este bine, o laşi mai moale. Trebuie să fim în continuare cum am fost în ultimele săptămâni, în ultimele meciuri”, a declarat Paul Papp, la finalul meciul cu U Craiova 1948.

Clasament Liga 1, play-out

Foto: flashscore.ro.

 

Afla mai multe despre: valentin ticupaul pappplay-out 

viewscnt
Articole similare