Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Petrolul poate da lovitura! Fotbalistul care s-a remarcat după ultimele meciuri: ”Are foarte mare potenţial” | EXCLUSIV

Petrolul poate da lovitura! Fotbalistul care s-a remarcat după ultimele meciuri: ”Are foarte mare potenţial” | EXCLUSIV

Petrolul

Comentarii

Echipa Petrolul Ploieşti a încheiat la egalitate vineri, în deplasare, scor 0-0, cu formaţia FC Voluntari, în etapa a 18-a din Superligă. Ambele echipe au avut câte un jucător eliminat.

Andrei Vochin a ”pus ochii” pe un jucător de la Petrolul: ”Are foarte mare potenţial”

Portarul gazdelor, Jesus Fernandez, a scos în minutul 27 lovitura de cap trimisă de Grozav, din careu, iar în replică, la poarta ploieştenilor, Zima a avut o intervenţie excelentă la lovitura liberă executată de Dor Andrei, sub transversală, în minutul 30. Goalkeeperul oaspeţilor a avut o intervenţie salutară şi la lovitura de cap a lui Armaş, din minutul 46.

Ilfovenii au mai ratat o ocazie în minutul 62, când Raţă nu a putut lovi mingea aşa cum şi-ar fi dorit şi a trimis pe lângă poartă. Ploieştenii au rămas în zece oameni după elminarea lui Ismael Diomande, care l-a lovit la gleznă pe Dumiter, în minutul 75. Jucătorul celor de la Voluntari a fost scos de pe teren cu targa. În minutul 80 Zima a respins de două ori în aceeaşi fază, prima oară la Carnat, iar a doua oară la Armaş.

Două minute mai târziu Nemec a trimis, incredibil, pe lângă bară, din careul mic. Gazdele au rămas şi ele în zece, din minutul 89, după eliminarea lui Matricardi, dar până la final nu s-a înscris şi scorul a fost egal, 0-0.

Andrei Vochin a lăudat un jucător de la Petrolul după remiza cu FC Voluntari: fundaşul Marian Huja!

”Nu vorbeşte bine, dar joacă foarte bine, este, în opinia mea, fundaşul central cu cel mai mare potenţial. Este ce ar putea Petrolul să vândă, e un jucător pe urma căruia să facă nişte bani. Român, vârstă bună, pentru mine e foarte interesant”, a declarat Andrei Vochin pentru Orange Sport. 

În clasament, Petrolul Ploieşti este pe locul 5, cu 29 de puncte, iar FC Voluntari are 21 de puncte şi ocupă poziţia a 9-a.

Echipele care au evoluat:

  • FC VOLUNTARI: J. Fernandez – Ricardinho, Matricardi, Armaş – Boboc (Aliji 38), Raţă, Crepulja, D. Andrei (A. Niţă 90+4), Carnat – R. Popescu (Nemec 46), Dumiter (D. Florea 81). ANTRENOR: Ilie Poenaru
  • PETROLUL: Zima – Doua, Papp, Meijers, Huja (Seto 79), Ţicu – Jair, Jefferson, I. Diomande – Al. Musi (I. Răducan 73), Grozav (Omrani 73). ANTRENOR: Florin Pîrvu

Afla mai multe despre: petrolul ploieştimarian hujavoluntarivochin 

viewscnt
Articole similare