Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Petrolul, primul mare transfer de play-off după venirea noului antrenor! Mehmet Topal are ambiţii mari la Ploieşti

Petrolul, primul mare transfer de play-off după venirea noului antrenor! Mehmet Topal are ambiţii mari la Ploieşti

Petrolul

Comentarii

Petrolul Ploieşti a intrat într-o nouă eră graţie implicării investitorilor turci, iar ambiţiile sunt foarte mari.

Primul transfer important făcut de Petrolul după numirea lui Mehmet Topal

Odată cu venirea noilor investitori, iată că şi obiectivele clubului prahovean s-au schimbat. De asemenea, noul antrenor Mehmet Topal vrea un lot cât mai puternic pentru a avea şanse reale la accederea în play-off.

În acest context, primul nume dorit de „lupii galbeni” este chiar un român. Radu Negru, fotbalistul care a impresionat la FCU Craiova, este pe lista celor de la Petrolul. Singura problemă este legată de contractul semnat de fundaşul dreapta cu formaţia din Bănie, anunţă iamsport.ro.

Mai mult decât atât, Adrian Mititelul, finanţatorul oltenilor, nu este dispus să-l lase pe Negru să plece fără o sumă considerabilă. Transferul are însă şanse să se realizeze, având în vedere potenţa financiară a oamenilor de afaceri turci.

  • 450.000 de euro este cota de piaţă a lui Radu Negru, potrivit portalului de specialitate Transfermarkt.com

Laszlo Balint, dărâmat după ce a fost demis de Petrolul: „E vina mea că am fost de acord cu asta!” Marele regret al antrenorului

Laszlo Balint nu mai este antrenorul celor de la Petrolul Ploieşti.

Deşi şi-a îndeplinit obiectivul alături de „lupii galbeni”, iată că oficialii clubului prahovean au decis să renunţe la serviciile tehnicianului. Noii investitori turci ar fi decis acest lucru. Antrenorul a fost surprins de decizie şi regretă faptul că nu şi-a negociat un contract mai bun atunci când a ajuns la Ploieşti.

„Ce să fac? Încerc să-mi revin... Am vorbit cu cineva din club, nici nu mai contează numele. Ce să discut cu turcii? Pe mine românii m-au angajat. Da, ăsta e marele meu regret, că în România ţi se poate întâmpla orice, chiar dacă îţi faci bine treaba.Eu niciodată nu m-am cramponat de nişte acte. Dacă nu mai sunt dorit, aia e, nu ţin de scaun, cum se spune. Pe de o parte, e şi vina mea.

Când am acceptat să preiau Petrolul într-un moment foarte dificil, să-mi asum un mare risc, am fost de acord să punem o clauză de reziliere infimă”, a spus Laszlo Balint, potrivit iamsport.ro.

Afla mai multe despre: petrolulmehmet topaltransfer 

viewscnt
Articole similare