Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Petrolul şi-a găsit deja antrenor. Naşul lui Nae Constantin a bătut palma cu ploieştenii

Petrolul şi-a găsit deja antrenor. Naşul lui Nae Constantin a bătut palma cu ploieşteniigalerie foto

Petrolul

Comentarii

Nae Constantin a demisionat de pe banca Petrolului, după înfrângerea usturătoare suferită pe terenul lui FC Botoşani, scor 0-5, însă oficialii ploieşteni i-au găsit rapid un înlocuitor.

Din informaţiile Orange Sport, şefii Petrolului l-au adus pe banca tehnică a echipei chiar pe naşul lui Nae Constantin, Florin Pârvu. În vârstă de 47 de ani, antrenorul a pregătit echipa de juniori a clubului chinez Henan Songshan Longmen, începând din 2016, iar cinci ani mai târziu a ocupat funcţia de secund a primei echipe.

De altfel, Florin Pârvu a mai făcut parte din staff-ul Petrolului, în 2014, când s-a regăsit în echipa tehnică a lui Răzvan Lucescu. În cariera de tehnician, fostul mijlocaş a mai fost secund la Rapid şi la Turnu-Severin, iar în perioada 2012-2014 a fost antrenor principal la Conpet Ploieşti.

Florin Pârvu a evoluat pe postul de mijlocaş defensiv şi a evoluat în carieră la echipe importante din fotbalul românesc, printre care Universitatea Craiova, Dinamo sau Petrolul, dar şi în străinătate la AEL Limassol sau în China la Henan Jianye.

Nae Constantin a demisionat de pe banca Petrolului

Petrolul Ploieşti a anunţat, marţi, pe site-ul său oficial, rezilierea de comun acord a contractului cu antrenorul Nae Constantin, aflat în funcţie din mai 2021.

"Imediat după meciul pierdut de la Botoşani, Nicolae Constantin şi-a anunţat intenţia de a demisiona din funcţia de antrenor principal al echipei noastre. Decizie pe care şi-a menţinut-o, iar, astăzi, tehnicianul a ajuns la un acord cu clubul nostru, privind încetarea colaborării pe cale amiabilă.

În funcţie din vara anului 2021, Nicolae Constantin a fost cel sub mandatul căruia, la finele stagiunii precedente, FC Petrolul a revenit pe prima scenă a fotbalului românesc, după o pauză de şapte ani.

Acum, Constantin lasă echipa pe locul opt în Superliga, după 23 de etape, cu un total de 30 de puncte, un bilanţ mai mult decât onorabil pentru o nou promovată. Mulţumim, Nicolae Constantin, şi mult succes pe mai departe", se arată pe site-ul clubului.

Despărţirea de antrenorul Nicolae Constantin vine după înfrângerea cu 0-5 suferită, luni seara, de Petrolul Ploieşti, în partida din deplasare cu FC Botoşani din etapa a 24-a a Superligii.

În vârstă de 49 de ani, Nicolae Constantin semnase la 26 mai 2021 un contract valabil doi ani cu Petrolul Ploieşti. El preluase conducerea formaţiei prahovene de la tehnicianul interimar Octavian Grigore, numit în funcţie după demisia lui Viorel Moldovan de la sfârşitul lunii martie 2021.

Afla mai multe despre: petrolul 

viewscnt
Articole similare