Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Photoshop sau realitate? Fotografii cu doi fotbalişti de top îmbrăcaţi în tricoul lui Manchester United circulă pe internet

Photoshop sau realitate? Fotografii cu doi fotbalişti de top îmbrăcaţi în tricoul lui Manchester United circulă pe internet

Manchester United

Comentarii

Fotografii cu fundaşul belgian Toby Alderweireld şi mijlocaşul brazilian Willian, de la Tottenham Hotspur, respectiv Chelsea Londra, purtând tricoul lui Manchester United circulă în acest weekend pe reţelele de socializare.

Aceste fotografii, preluate de publicaţii precum Sport Bible sau Mirror, vin în contextul în care presa britanică a anunţat în mai multe rânduri că atât Alderweireld, cât şi Willian ar fi doriţi pe Old Trafford de către Jose Mourinho. Rămâne, însă, de văzut dacă fotografiile sunt reale.

 

 

În vârstă de 29 de ani, Toby Alderweireld joacă la Tottenham din 2015, atunci când a fost transferat de la Atletico Madrid. Fundaşul este om de bază în naţionala Belgiei şi are o cotă de piaţă de 40 de milioane de euro, confom site-ului de specialitate Transfermarkt.de. La rândul său, Willian este cotat la 38 de milioane de euro, iar de el s-a interesat şi FC Barcelona.

Spre deosebire de alţi ani, Manchester United nu a rupt gura târgului în această perioadă de mercato.

Până acum, pe Old Trafford au ajuns doar trei fotbalişti. Este vorba despre mijlocaşul brazilian Fred, transferat de la Şahtior Doneţk, pentru 59 de milioane de euro, fundaşul dreapta portughez Diogo Dalot, venit de la FC Porto, în schimbul a 22 de milioane de euro, şi portarul englez Lee Grant, adus de la Stoke, pentru 1,7 milioane de euro.

Afla mai multe despre: willianalderweireldunited 

viewscnt
Articole similare