Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Piatek este dorit în Premier League! "El Pistolero" nu mai are loc la Milan după transferul lui Ibrahimovic

Piatek este dorit în Premier League! "El Pistolero" nu mai are loc la Milan după transferul lui Ibrahimovic

AC Milan

Comentarii

Krzysztof Piatek (24 de ani) îşi poate încheia aventura la AC Milan mai repede decât s-ar fi aşteptat oricine, mai ales după începutul în forţă al atacantului polonez pe San Siro. Numărul 9 de la Milan este dorit în Premier League.

Venirea lui Zlatan Ibrahimovic la AC Milan îi dă bătăi de cap lui Piatek. Dacă polonezul a fost titular la Milan din momentul în care a marcat o "dublă" într-un meci cu Napoli la începutul lui 2019, al doilea în tricoul rossonero, acum atacantul trebuie să se mulţumească cu statutul de rezervă al unui fotbalist de 38 de ani. 

AS Roma şi Fiorentina şi-au manifestat interesul pentru a îl transfera pe Piatek, însă atacantul a refuzat aceste opţiuni. A mai exista şi ideea fantezistă a celor de la Genoa de a îl aduce pe atacant sub formă de împrumut, însă polonezul a refuzat ideea de a ajuta echipa care l-a lansat în fotbalul italian să se salveze de la retrogradare. În schimb, Piatek poate pleca în Premier League. 

Newcastle United vrea să îl transfere pe Piatek 

"El Pistolero" este dorit în Premier League, la Newcastle United, potrivit The Sun. "Coţofenele" sunt pe locul 13 în Premier League, însă au unul dintre cele mai slabe atacuri din campionatul englez. Doar 20 de goluri au marcat în 21 de etape. 

  • 32 de milioane de euro este cota lui Piatek, potrivit transfermarkt.com
  • Până în 2023 mai are polonezul contract cu AC Milan

Piatek a ajuns în vara lui 2018 la Genoa pentru doar 4,5 milioane de euro de la Cracovia Krakow, iar după doar şase luni a fost cumpărat de AC Milan pentru 38 de milioane de euro. Chiar şi atunci când a ajuns la echipa lui Ionuţ Radu, polonezul ştia care îi este potenţialul. Presa italiană a dezvăluit că Piatek şi-a închiriat un apartament în Genova doar pentru şase lunii, fiind conştient că va pleca rapid de la "grifoni". 

Dacă în sezonul trecut a marcat, în total, 30 de goluri şi a fost peste Cristiano Ronaldo în clasamentul golgheterilor din Serie A, noua stagiune nu mai este la fel de bună pentru Piatek. Doar patru goluri a reuşit să înscrie polonezul până acum. 

Afla mai multe despre: transfer ac milanpremier leaguepiatek 

viewscnt
Articole similare