You are here:

Pierdere importantă pentru CSM Bucureşti. Andrea Lekic va fi operată, după accidentarea suferită la ureche, şi va rata Mondialul de handbal

Pierdere importantă pentru CSM Bucureşti. Andrea Lekic va fi operată, după accidentarea suferită la ureche, şi va rata Mondialul de handbal

Handbal

Comentarii

Înfrângerea suferită de CSM Bucureşti la Rostov, în ultima etapă din grupa B a Ligii Campionilor, a dus şi la pierderea uneia dintre cele mai bune jucătoare din lot. Andrea Lekic s-a accidentat în prima repriză a partidei, iar acum va fi supusă unei intervenţii chirurgicale.

"Ghinioanele nu ocolesc echipa noastră, iar la meciul cu Rostov Don, ultimul din Grupa B din Champions League, una dintre ”tigroaice” a părăsit terenul accidentată. Conducătorul de joc al CSM Bucureşti, Andrea Lekic, a primit o lovitură în urechea dreapta şi nu a mai putut continua partida. Aseară, sârboaica a făcut investigaţii medicale la o clinică din Belgrad, iar rezultatul nu a fost deloc cel pe care ni-l doream.

Lekic a fost diagosnticată cu ruptură şi dislocare a timpanului, iar intervenţia chirurgicală este unica soluţie în acest caz. Astfel, handbalista noastră va fi operată mâine, tot la Belgrad, iar apoi va urma o perioadă de refacere şi recuperare ca urmare a acestei proceduri la care va fi supusă.

CSM Bucureşti este alături de sportivă şi o va susţine necondiţionat. Andrea Lekic le promite fanilor că va reveni cât de rapid se poate pe teren, în formă maximă" , se arată pe site-ul oficial al clubului.

Afla mai multe despre: handbalcsm bucuresti 

viewscnt
Articole similare