Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Oţelul. Jucătorul este incert şi pentru returul cu ŢSKA 1948 Sofia

Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Oţelul. Jucătorul este incert şi pentru returul cu ŢSKA 1948 Sofia

Fotbal

Comentarii

FCSB-ul o va întâlni pe Oţelul, la Galaţi, sâmbătă, 29 iulie, de la ora 21:30, într-o partidă din etapa a 3-a din Superligă.

  • Meciul Oţelul - FCSB va fi transmis ÎN DIRECT pe Orange Sport 1, dar şi în format LIVE VIDEO pe site-ul orangesport.ro.

FCSB, fără un titular la Galaţi

Potrivit informaţiilor oferite de as.ro, FCSB nu-l va avea la îndemână pe Risto Radunovic pentru meciul de sâmbătă cu Oţelul Galaţi.

De asemenea, muntenegreanul este incert şi pentru returul cu TSKA 1948 Sofia, din turul doi preliminar al Conference League, de la Bucureşti.

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, a recunoscut că unul dintre jucători are o problemă medicală serioasă, însă s-a ferit să dea nume.

Sperăm să-l recuperăm până joi”, s-a limitat să spună Mihai Stoica.

Sursa citată anunţ că ar fi vorba despre Risto Radunovic. Locul său ar putea fi luat de către Ionuţ Panţîru, dar şi de Alexandru Pantea, fundaşul dreapta care poate evolua şi-n flancul opus.

Echipa probabilă a FCSB-ului, pentru meciul cu Oţelul:

  • Târnovanu - Ov. Popescu, Haruţ, Dawa, Pantea - Şut, Edjouma, Lixandru - Oct. Popescu, Băluţă, Miculescu.

Afla mai multe despre: risto radunovicotelul-fcsb 

viewscnt
Articole similare