Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pierdere importantă pentru PSG! Parizienii nu se vor putea baza pe el în grupa „de foc” din Champions League

Pierdere importantă pentru PSG! Parizienii nu se vor putea baza pe el în grupa „de foc” din Champions League

PSG

Comentarii

Paris Saint-Germain a anunţat, miercuri, că fotbalistul Nuno Mendes va trebui să fie operat, astfel că va lipsi de pe teren încă patru luni.

Pierdere importantă pentru PSG! Parizienii nu se vor putea baza pe el în grupa „de foc” din Champions League

“În urma unor examene medicale suplimentare şi a unei analize aprofundate a situaţiei lui Nuno Mendes, departamentul medical al clubului Paris Saint-Germain a decis ca jucătorul să fie operat, vineri, în Finlanda. Se estimează că jucătorul va fi indisponibil timp de patru luni”, a precizat PSG.

Jucătorul are de mai multe luni probleme medicale. Astfel, campioana Franţei este nevoită să se descurce fără fundaşul stânga portughez pentru meciurile din Liga Campionilor. Parizienii au o grupă „de foc” cu Borussia Dortmund, AC Milan şi Newcastle, însă au început cu dreptul campania. PSG a învins-o pe Dortmund, scor 2-0, în primul meci.

  • 65 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Nuno Mendes, potrivit Transfermarkt.com

Marea împăcare de la PSG. Al-Khelaifi a uitat de trădarea lui Mbappe şi îl vrea "Balon de Aur" pe atacant: "Ce a fost rămâne în familie"

Preşedintele clubului Paris Saint-Germain, Nasser Al-Khelaifi, a afirmat că atacantul Kylian Mbappe "merită Balonul de Aur".

"Problemele pe care le-am avut rămân în familie, iar Kylian face parte din familie", a declarat Al-Khelaifi într-un interviu acordat presei franceze.

Lăsat în afara lotului pentru că a refuzat să-şi prelungească contractul care expiră în iunie 2024, Mbappe a ratat aproape toată pregătirea din intersezon sub comanda noului antrenor al lui PSG, Luis Enrique. Atacantul francez nu a semnat deocamdată un nou acord cu clubul parizian, chiar dacă a revenit între timp în lotul primei echipe.

"Sunt mândru de ceea ce face el şi de ceea ce face întreaga echipă. Avem cel mai bun jucător din lume şi, din punctul meu de vedere, merită Balonul de Aur", a adăugat preşedintele lui PSG.

Kylian Mbappe (24 ani) este cel mai bun marcator din istoria clubului Paris Saint-Germain, cu un total de 220 de goluri în 265 de meciuri. El a înscris opt goluri în cinci meciuri disputate de la debutul acestui sezon.

Afla mai multe despre: psgnuno mendeschampions league 

viewscnt
Articole similare