Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pierdere importantă pentru Real Madrid. Cât va lipsi Karim Benzema după accidentarea suferită în meciul cu Celtic

Pierdere importantă pentru Real Madrid. Cât va lipsi Karim Benzema după accidentarea suferită în meciul cu Celtic

Real Madrid

Comentarii

Accidentarea suferită la coapsa dreaptă de Karim Benzema în timpul meciului de marţi cu Celtic Glasgow nu este una foarte gravă, însă atacantul lui Real Madrid va fi indisponibil până în octombrie.

Benzema a fost supus miercuri unor examene medicale care au arătat că este vorba de o dublă accidentare la coapsă, genunchiul nefiind afectat.

"După ce jucătorul nostru Karim Benzema a fost examinat de către serviciile medicale ale lui Real Madrid, el a fost diagnosticat cu o leziune a muşchiului semitendinos şi o suprasolicitare a muşchiului cvadriceps, ambele la nivelul coapsei drepte", se arată într-un comunicat al campioanei Spaniei.

Atacantul s-a accidentat în prima repriză a meciului de la Glasgow, din Champions League, câştigat cu 3-0 de Real Madrid.

Benzema va rata două partide de campionat, derby-ul cu Atletico Madrid de pe Metropolitano şi meciul cu Mallorca de pe Santiago Bernabeu, dar şi întâlnirea de acasă cu RB Leipzig din a doua etapă a fazei grupelor Ligii Campionilor. Cel mai probabil, el va fi apt pentru duelul din La Liga cu Osasuna, programat pe 2 octombrie pe Bernabeu.

Mare favorit pentru Balonul de Aur ce va fi decernat pe 17 octombrie la Paris, Benzema ar urma să lipsească la meciurile pe care naţionala Franţei le va disputa în a doua jumătate a lui septembrie. Franţa va întâlni Austria pe 22 septembrie şi Danemarca, trei zile mai târziu, în Liga Naţiunilor.

Afla mai multe despre: real madrid 

viewscnt
Articole similare