Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pierdere mare pentru Bayern Munchen: Serge Gnabry s-a accidentat

Pierdere mare pentru Bayern Munchen: Serge Gnabry s-a accidentat

Fotbal

Comentarii

Serge Gnabry () a devenit indisponibil timp de câteva săptămâni, după ce a suferit o fractură la braţ în meciul câştigat, marţi, de Bayern Munchen în primul tur al Cupei Germaniei la fotbal, a anunţat clubul bavarez.

Gnabry s-a accidentat la meciul cu Preussen Munster (4-0), din liga a treia, după o coliziune cu portarul advers, Johannes Schenk. El a fost înlocuit câteva minute mai târziu.

Serge Gnabry s-a accidentat

Cel mai probabil, Gnabry va absenta la partidele de campionat cu RB Leipzig şi Freiburg, dar şi la duelul cu FC Copenhaga, din Liga Campionilor.

De asemenea, nu va putea răspunde prezent nici la acţiunea echipei naţionale a Germaniei din luna octombrie.

  • Serge Gnabry ar putea reveni la duelul cu Mainz, din Bundesliga, programat pe 21 octombrie, în deplasare.

''Serge va fi supus unei operaţii mâine (miercuri, n. red.) şi va lipsi câteva săptămâni. Este o veste amară, în special pentru el, dar şi pentru noi. E un jucător important şi un mare caracter'', a declarat antrenorul Thomas Tuchel într-un comunicat.

Gnabry, 28 ani, cu 43 selecţii (22 goluri), va rata atât meciurile următoare ale lui Bayern, cât şi meciurile amicale ale naţionalei Germaniei cu Statele Unite şi Mexic de la mijlocul lunii octombrie.

  • 55.000.000 de euro este cota de piaţă a lui Serge Gnabry, conform transfermarkt.de.

În cariera sa, Gnabry a evoluat pentru juniorii celor de la Weissach, GSV Hemmingem, Ditzingen, Feuerbach, Stuttgart Kickers, VFB Stuttgart şi Arsenal, în timp ce la seniori a bifat prezenţe pentru Arsenal, West Brom, Werder Bremen, Hoffenheim şi Bayern Munchen.

  • 8.000.000 de euro a plătit Bayern pentru Gnabry, în vara lui 2017, celor de la Werder Bremen.

Afla mai multe despre: gnabrymunsterbayern munchen 

viewscnt
Articole similare