Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pigliacelli a RUPT TĂCEREA după ce Piţurcă l-a eliminat de la U Craiova. Răspuns DUR, scandalul ia amploare

Pigliacelli a RUPT TĂCEREA după ce Piţurcă l-a eliminat de la U Craiova. Răspuns DUR, scandalul ia amploare

Superliga

Comentarii

Mirko Pigliacelli are zilele numărate la U Craiova, din cauza conflictului avut cu Victor Piţurcă. Italianul va pleca mai mult ca sigur în perioada de transferuri din iarnă, iar acesta i-a transmis un mesaj antrenorului prin intermediul reţelelor de socializare.

Laurenţiu Popescu a fost alesul lui Piţurcă pentru poarta lui U Craiova, după ce Mirko Pigliacelli a greşit, în viziunea antrenorului oltenilor. Italianul şi tehnicianul s-au contrat verbal, iar portarul a plătit cu postul şi cu locul său la echipă. 

Pigliacelli nu a fost nici măcar în lotul cu care U Craiova a pierdut pe terenul lui FCSB, scor 2-0, iar după partida de pe Arena Naţională a avut un mesaj pentru Piţurcă. Italianul a publicat o poză pe Instagram, alături de un mesaj: "Aminteşte-ţi că întotdeauna trebuie să înfrunţi viaţa cu capul sus… Indiferent de ce se întâmplă, orice s-ar întâmpla… Întotdeauna trebuie să ţii capul sus… Nu lăsa pe nimeni să te trateze cu lipsă de respect!”.

Victor Piţurcă nu-l iartă pe Pigliacelli

Antrenorul Craiovei susţine că, foarte probabil, Pigliacelli va pleca în iarnă şi în locul său va încerca să transfere un alt portar valoros. De asemenea, Victor Piţurcă spune că va căuta să întărească şi alte posturi:

”S-a vorbit cu unul, doi jucători, dar nu din România, însă nu am reuşit nimic cu acei jucători. În toate compartimentele. (Chiar şi portar?) Portar obligatoriu, dacă Pigliacelli nu va mai continua cu noi şi, probabil, nu va mai continua”, a declarat Victor Piţurcă.

Afla mai multe despre: mirko pigliacellivictor piturcamirko pigliacelli u craiovau craiova 

viewscnt
Articole similare