Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pigliacelli se va gândi la despărţirea de Craiova dacă va fi adus David Lazar: ”Poate cineva nu mai are încredere în mine”

Pigliacelli se va gândi la despărţirea de Craiova dacă va fi adus David Lazar: ”Poate cineva nu mai are încredere în mine”

Superliga

Comentarii

În urma remizei albe cu Clinceni, Pigliacelli a discutat despre posibilitatea de a pleca de la Craiova, odată cu venirea lui David Lazar.

Universitatea Craiova a remizat 0-0 cu Clinceni în ultimul meci al play-off-ului, dar sezonul se încheiase deja pentru olteni după finala Cupei. Cu locul trei asigurat, jucătorii din Bănie nu au prestat la nivelul aşteptărilor şi nu au putut să se impună în faţa Academicii.

Pigliacelli se va gândi la despărţirea de Craiova dacă va fi adus David Lazar

În urma partidei, Mirko Pigliacelli a fost întrebat despre posibilitatea de a pleca de la Craiova. Portarul oltenilor a recunoscut că, deşi nu şi-ar fi dorit, a început să considere despărţirea de Craiova, după ce clubul a demarat cu transferul lui David Lazar.

”În tribună e foarte bine că au venit fanii, era foarte mult timp de când era stadionul gol, că am avut perioada asta cu Covid. Sperăm ca anul viitor să ne dea drumul din nou, avem nevoie de spectatori şi e bine aşa. Am avut un meci frumos, aşa s-a terminat sezonul.

Eu am contract aici, am înţeles că a semnat deja un portar (n.r. David Lazar). Deja a semnat, asta e, n-am ce să fac, nu e decizia mea. Nu mi-am dorit să plec niciodată, dar dacă vine un alt portar... dacă aşa e, dacă nu e aşa, vorbim degeaba.

Dacă e luat, poate cineva nu mai are încredere în mine, dar eu am mare încredere în Craiova, nu mi-am dorit niciodată să plec”, a declarat Pigliacelli.

Afla mai multe despre: mirko pigliacelliuniversitatea craiovadavid lazarcraiova clinceni 

viewscnt
Articole similare