You are here:

Pintilii îl dă de gol pe Nistor: ”El voia să vină la FCSB. Era ultimul tren mare pentru el”. Cum o atacă pe Dinamo

Pintilii îl dă de gol pe Nistor: ”El voia să vină la FCSB. Era ultimul tren mare pentru el”. Cum o atacă pe Dinamo

FCSB

Comentarii

Mihai Pintilii l-a dat de gol pe finul Dan Nistor. Căpitanul lui Dinamo era încântat de transferul la FCSB, formaţie care era gata să-i plătească un salariu uriaş şi să-i ofere o primă consistentă de instalare.

Pintilii este de părere că Dinamo a greşit în cazul transferului lui Nistor la FCSB. Fotbalistul roş-albaştrilor consideră că trupa din Ştefan cel Mare trebuia să-l lase pe Nistor să meargă la o echipă unde ar fi câştigat de cel puţin două ori mai mulţi bani.

Au greşit cei de la Dinamo că nu i-au dat drumul. Eu cred că el voia să vină, cine nu ar vrea la un asemenea salariu?! Eu nu m-aş duce la Dinamo pentru că nu şi-ar permite să mă oferteze. Eu sunt la cel mai bun club din România, unde se plătesc cele mai mari salarii. E foarte greu să facă cineva concurenţă cu Steaua la bani.

Având salariul pe care îl are la Dinamo şi Steaua oferindu-i dublu sau chiar triplu, plus prima de instalare, era normal să se gândească la transfer. Are şi el o vârstă. Era ultimul tren. Nu s-a făcut, a trecut trenul din gara lui Nistor şi el nu s-a urcat. E singurul jucător care face diferenţa la Dinamo. Fără el, Dinamo era în locul Voluntariului”, a spus Pintilii, în Fanatik.

Afla mai multe despre: pintiliinistorfcsbofertadinamo 

viewscnt
Articole similare