Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pique, ultimul meci pentru FC Barcelona. Reacţia lui Xavi în privinţa retragerii fundaşului central: "Ne va fi dor de el"

Pique, ultimul meci pentru FC Barcelona. Reacţia lui Xavi în privinţa retragerii fundaşului central: "Ne va fi dor de el"

FC Barcelona

Comentarii

Gerard Pique a fost inclus de antrenorul Xavi în lotul pentru meciul pe care FC Barcelona îl va disputa la Osasuna, în La Liga. Aceasta va fi ultima partidă jucată de fundaş în tricoul catalanilor.

  • Osasuna - FC Barcelona se joacă astăzi, de la ora 22:30, în direct la Orange Sport 2

Xavi a convocat aceiaşi jucători ca pentru precedenta întâlnire de campionat, 2-0, sâmbătă, cu Almeria, ultimul meci disputat de Pique pe Camp Nou.

Fundaşul central ar putea juca ultimele sale minute pentru Barcelona în partida de marţi, de la Pamplona, ultima a catalanilor înainte de întreruperea campionatului pentru Cupa Mondială 2022 din Qatar.

Xavi a vorbit, luni, într-o conferinţă de presă despre Pique şi crede că echipa va umple cu uşurinţă golul lăsat de acesta în vestiar.

"Nu se vor schimba multe, fiecare are un rol de lider. O să ne fie dor de Gerard, dar asta s-a întâmplat întotdeauna. Când un căpitan a plecat, ceilalţi i-au luat locul", a spus antrenorul.

În meciul de sâmbătă, la aproape fiecare atingere a mingii, Pique a fost aplaudat de suporteri, în amintirea numeroaselor sale succese cu Barca, alături de care a câştigat de trei ori Liga Campionilor şi de opt ori campionatul Spaniei. El a fost vizibil emoţionat în minutul 84, când a fost înlocuit de Andreas Christensen, în ovaţiile publicului prezent în tribune.

La finalul meciului, după ce a făcut un tur de onoare, fundaşul s-a adresat de pe teren fanilor Barcelonei, cărora le-a promis că "în viitor" se va întoarce la club, moment în care mulţi fani au putut fi auziţi strigând "Preşedinte!".

Pique şi-a anunţat joi decizia de a pune capăt carierei sale de fotbalist.

Afla mai multe despre: pique 

viewscnt
Articole similare