Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pires şi Piţian, pedepsiţi în egală măsură! Comisia de Disciplină a anunţat decizia în cazul scandalului cu acuzaţii de rasism

Pires şi Piţian, pedepsiţi în egală măsură! Comisia de Disciplină a anunţat decizia în cazul scandalului cu acuzaţii de rasism

Superliga

Comentarii

Cazul cu acuzaţii rasiste dintre Piţian şi Pires a fost judecat de Comisia de Disciplină a FRF, iar aceasta a anunţat decizia.

Decizii în cazul incidentelor de la meciul Chindia-Hermannstadt: Pires şi Piţian suspendaţi câte două etape

Comisia de Disciplină a FRF a anunţat, vineri, deciziile în cazul incidentelor de la meciul Chindia-Hermannstadt. Astfel, Pires şi Piţian au fost suspendaţi câte două etape.

"În baza art. 63.1.f, raportat la art. 63.2.2 din RD, se sancţionează fotbalistul Romario Santos Pires (FC Hermannstadt) cu suspendare pentru două jocuri şi o penalitate sportivă de 3.000 lei; În baza art. 50.1.a din RD, se sancţionează fotbalistul Andrei Piţian (Chindia) cu suspendare pentru două jocuri şi o penalitate sportivă de 3.000 lei", a anunţat lpf.ro.

Fotbalistul echipei Hermannstadt, Romario Pires, l-a acuzat de rasism pe jucătorul Chindiei Târgovişte, Andrei Piţian, sâmbătă, la finalul meciului contând pentru prima etapă a play-out-ului Ligii I.

Chindia s-a impus cu scorul de 2-0, iar Pires susţine că a fost ţinta rasismului lui Piţian. “Fix după meci eram pe teren, îi salutam pe băieţii de la Chindia. A coborăt acel băiat şi a imitat o gorilă spre mine. Eu sunt de 9 ani în România şi e prima dată când mi se întâmplă aşa ceva. Sunt foarte trist pentru ce s-a întâmplat. Am luat eu roşu şi eu nu pot să înţeleg asta. Eu ştiu ce înseamnă maimuţoi. Eu nu vreau să fac pe victima. Eu sunt pe teren şi pot să am orice reacţie dacă asta nu depăşeşte limita. Te poţi bucura etc dar eu nu cred că am depăşit limita niciodată! Eu nu aveam de ce să îl înjur.. Din contră eu îi salutam pe băieţii de la Chindia, eu îi cunoscu pe mulţi de acolo. Nu aveam de ce să înjur pe un băiat aşa din senin..”, a declarat Romario Pires la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: romario pirespitianrasism 

viewscnt
Articole similare