Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Pistolarul" Rrahmani, pe picior de plecare de la Rapid? Anunţul golgheterului kosovar | EXCLUSIV

"Pistolarul" Rrahmani, pe picior de plecare de la Rapid? Anunţul golgheterului kosovar | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Într-un interviu exclusiv acordat pentru Orange Sport, Albion Rrahmani (23 de ani) a vorbit despre o posibilă despărţire de Rapid, club care l-a cumpărat cu 600.000 de euro de la FK Ballkani în 2023. Golgheterul echipei din Giuleşti şi-a dezvăluit planurile de viitor.

Impactul pe care l-a avut Albion Rrahmani în Superligă, după ce s-a transferat la Rapid, a fost imediat. Kosovarul este unul dintre golgheterii campionatului, dar nu se gândeşte să plece de la echipa "alb-vişinie" şi este recunoscător pentru oportunitatea pe care i-a oferit-o Rapidul.

Albion Rrahmani, anunţ despre posibila plecare de la Rapid: "Nu mă gândesc la asta, sunt foarte bine. Clubul m-a luat ca să fac un pas mare, vreau să cresc"

Albion Rrahmani are planuri mari. Vrea să crească mult la Rapid şi să ajungă în primele cinci campionate din Europa, dar nu se grăbeşte să facă pasul mai departe din Superligă, ci vrea să se bucure de momentul pe care îl trăieşte acum la echipa condusă de Dan Şucu, Victor Angelescu şi Daniel Niculae.

"(n.r.- despre momentul plecării) Nu ştiu, fiindcă e departe să spun asta, mai sunt meciuri multe aici şi aşa performezi, să ajungi în primele 5 campionate ale Europei. Sunt un jucător tânăr şi clubul m-a luat ca să fac un pas mare, aşa că vreau să cresc aici şi apoi să fiu vândut. Nu mă gândesc la asta, sunt foarte bine, îmi place să lucrez aici şi să fiu aici. Vreau să mă bucur de aceste momente", a spus Albion Rrahmani, pentru Orange Sport.

Atacantul kosovar laudă nivelul pe care l-a găsit în Superligă, după ce a fost transferat din ţara natală, de la FK Ballkani: "Aici sunt echipe foarte bune, cu calitate. Nu ştiu ce echipă să spun, dar a fost foarte greu cu fiecare formaţie, iar asta înseamnă că este un campionat foarte bun", a mai spus Rrahmani.

Albion Rrahmani a marcat 13 goluri şi a livrat două pase de gol în 18 meciuri (1501 minute) în toate competiţiile sezonului la Rapid.

  • 1,4 milioane de euro este cota de piaţă a lui Albion Rrahmani în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: albion rrahmanirapidtransfersuperligaeuropa 

viewscnt
Articole similare