Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Piţurcă a negociat cu Astra: "Sunt sigur că domnul Niculae nu se va supăra". Ce oferte mai are fostul selecţioner

Piţurcă a negociat cu Astra: "Sunt sigur că domnul Niculae nu se va supăra". Ce oferte mai are fostul selecţioner

Superliga

Comentarii

Fostul selecţioner Victor Piţurcă, ajuns la 62 de ani, a dezvăluit că a negociat cu finanţatorul clubului Astra, Ioan Niculae, preluarea echipei giurgiuvene, dar a precizat că momentan nu îşi doreşte să revină în Liga 1.

"De-a lungul timpului, am avut câteva oferte şi din România, este adevărat, dar nu am dat curs. Nu vreau să vorbesc prea mult despre asta, dar vă pot spune că am avut discuţii cu domnul Niculae de la Astra, în urmă cu două săptămâni. Sunt sigur că nu se va supăra că spun asta. A rămas pe altă dată", a spus Piţurcă, la sport.ro.

Experimentatul tehnician a mărturisit că vrea să revină în antrenorat, în această vară.

"Sper să preiau o echipă vara asta. Vom vedea, deocamdată nu am nimic concret, sunt în discuţii cu două cluburi, dar şansele de reuşită nu sunt foarte mari. Nu suntem pe aceeaşi lungime de undă", a adăugat fostul selecţioner, care a menţionat că "e vorba de echipe din străinătate. În România nu se pune problema".

Piţurcă nu a mai antrenat din 2016, atunci când s-a despărţit de echipa saudită Al Ittihad. De-a lungul carierei, a mai pregătit Steaua Bucureşti, Universitatea Craiova şi echipele naţionale de seniori şi tineret ale României.

Afla mai multe despre: astrapiturcaliga 1 

viewscnt
Articole similare