Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Piţurcă a primit un SMS misterios! "Contul dumneavoastră a fost alimentat cu suma..." De unde vin banii şi cum a reacţionat antrenorul

Piţurcă a primit un SMS misterios! "Contul dumneavoastră a fost alimentat cu suma..." De unde vin banii şi cum a reacţionat antrenorul

Fotbal

Comentarii

Fostul selecţioner, ajutat de avocatul Gheorghe Piperea, a contestat în instanţă comisionul de administrare pe care i-l lua o bancă din România şi a câştigat.

În urmă cu 10 ani făcuse un împrumut de nevoi personale în valoare de 1,5 milioane euro, iar pentru asta plătea lunar 14.500 de euro.

A recuperat 220.000 de euro

În primă instanţă, Piţurcă pierduse procesul. Acum însă, după doi ani prin instanţe, tehnicianul a câştigat inclusiv recursul la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, în procesul în care a contestat legalitatea acelui comision de administrare a contului său. Astfel, Piţurcă a recuperat 220.000 de euro.

SCANDAL MONSTRU LA O ECHIPĂ DIN PLAYOFF! ANTRENORUL VREA SĂ PLECE

"Abia de curând am aflat că în această sumă, pe lângă dobânda de 10 la sută, oricum mare faţă de ce se întâmplă prin Occident, mai intra şi altceva, un alt comision, cel de administrare a contului. Numai pentru acest comision dădeam 1.400 de euro pe lună. Mi s-a părut enorm, dar şi abuziv. 

Pe lângă dobânda extrem de mare, care nu are nicio legătură cu realitatea, mai iau şi alte comisioane şi nenorocesc oameni! Acum, de exemplu, nu mai am rată de 14.500 de euro, ci de 13.100 de euro pe lună. Le-am şi propus celor de la bancă să scădem acei 220.000 de euro din datoria pe care o mai am şi să rămână de plată doar 800.000 de euro. Nu au vrut. Normal, doar ca să plătesc dobândă la suma mai mare", a fost reacţia lui Piţurcă.

Afla mai multe despre: victor piturcabancasmsmesajbaniproces 

viewscnt
Articole similare