Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Planul B". Atacantul dorit de Barcelona dacă Haaland nu acceptă transferul pe Camp Nou

"Planul B". Atacantul dorit de Barcelona dacă Haaland nu acceptă transferul pe Camp Nou

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona are şi "planul B", în cazul în care ratează transferul lui Erling Haaland (21 de ani), maşinăria de goluri a Borussiei Dortmund, pentru care are concurenţă serioasă. În birourile de pe Camp Nou s-a stabilit şi numele atacantului dorit dacă Haaland nu semnează.

"Planul B". Atacantul dorit de Barcelona dacă Haaland nu acceptă transferul pe Camp Nou

Numele lui Erling Haaland ţine capul de afiş al marilo ziare din lume cu câte se aproapie perioada de mercato din vară. Norvegianul are, în contractul cu Borussia Dortmund, o clauză de reziliere de 75 de milioane de euro, accesibilă tuturor cluburilor mari din Europa.

Barcelona e unul dintre cluburile foarte interesate de Erling Haaland, la fel ca PSG, Real Madrid sau Manchester City. Totuşi, având în vedere concurenţa, Barcelona are şi un plan B, în cazul în care atacantul din Norvegia va alege să semneze cu un alt club.

Este vorba despre Alexander Isak (22 de ani), atacantul lui Real Sociedad, care a trecut şi el pe la Borussia Dortmund. Preţul lui Isak e accesibil pentru Barcelona şi suedezul are avantajul că deja cunoaşte foarte bine campionatul Spaniei. Isak este şi pe lista de transferuri de la Arsenal.

În acest sezon, Alexander Isak a marcat de opt ori în toate competiţiile şi, de asemenea, are în cont şi două pase de gol cu Real Sociedad.

  • 40 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Alexander Isak în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: alexander isakbarcelonatransferalternativahaaland 

viewscnt
Articole similare