Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Planul ”secret” al lui Tamaş şi Săpunaru: ”Am vrut să luăm Rapidului, dar n-aveam bani suficienţi”

Planul ”secret” al lui Tamaş şi Săpunaru: ”Am vrut să luăm Rapidului, dar n-aveam bani suficienţi”

Rapid

Comentarii

Gabi Tamaş a decis să nu mai aştepte până în ianuarie şi să îşi încheie cariera.

Cristi Săpunaru şi Gabi Tamaş au vrut să cumpere Rapid înainte de Dan Şucu

În cadrul conferinţei de presă în care şi-a anunţat retragerea, Gabi Tamaş a făcut mai multe mărturisiri dureroase.

Ieri, Cristi Săpunaru, căpitanul formaţiei Rapid, a vorbit despre retragarea lui Tamaş şi a dezvăluit că a vrut să cumpere împreună cu Gabi Tamaş trupa din Giuleşti.

"Tamaş mi-e prieten de mulţi ani, râdeam la început că o să luăm o echipă odată împreună şi era vorba de Rapid, dar n-avem bani suficienţi s-o luăm. E un om extraordinar, chiar dacă multă lume i-a dat în cap, mai ales în presă a fost făcut în fel şi chip. E un fotbalist pe care România îl va regreta mulţi ani", a adăugat Săpunaru.

Discursul lui Tamaş după retragere

În momentul în care a anunţat că a jucat ultimul său meci, Gabi Tamaş a ţinut să îi mulţumească familiei şi în special soţiei lui.

„În primul rând, aş vrea să îi mulţumesc tatălui meu, care m-a dus la fotbal când eram mic. Uite că am ajuns să joc până la aproape 40 de ani. Cu toate că mă simt foarte bine, am decis că psihic nu mai pot. Fizic aş putea să mai joc 5-6 ani. Dar eu fiind un rebel, sunt şi un băiat emotiv şi pun totul la suflet. Când ajungi la o vârstă şi într-o perioadă a vieţii te duci acasă şi te gândeşti ce nu ai făcut bine, datorită fotbalului… atunci e greu să mai continui

Vreau să îi mulţumesc şi mamei mele şi soţiei, că a înghiţit foarte multe. Nimeni nu e perfect. La câte prostioare am făcut. Îi spun şi fiicei mele să se mândrească cu tatăl ei… nu ştiu dacă în viitor va mai fi un jucător care să bifeze atâtea echipe”, a declarat Gabi Tamaş la conferinţa de presă.

Afla mai multe despre: gabi tamaşsăpunarurapid 

viewscnt
Articole similare