Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Planul secret al lui Unai Emery în Champions League: "Asta ne dorim şi asta vom face!"

Planul secret al lui Unai Emery în Champions League: "Asta ne dorim şi asta vom face!"
Comentarii

Paris Saint-Germain este "favorita grupei", a afirmat antrenorul parizienilor Unai Emery, care nici nu se gândeşte să lase primul loc în grupă, după victoria în faţa echipei Bayern Munchen (3-0) în Liga Campionilor la fotbal.

"Cu aceste trei puncte, noi suntem favoriţii grupei, chiar dacă şi Celtic a câştigat. Obiectivul era să câştigăm aici, era important pentru suporterii care au profitat de această victorie în faţa unei echipe de un înalt nivel, care ne-a arătat drumul pentru a progresa. Ne propunem să fim primii în grupă, dar mai avem încă patru etape. Deocamdată ne gândim la următorul meci şi vom vedea apoi. Am dat dovadă de adaptare, pentru că în mod normal noi controlăm balonul, însă adversarul nostru este o echipă care atacă cu mulţi jucători, care împinge în faţă fundaşii laterali, iar noi am dovedit soliditate în apărare", a spus Unai Emery.

Un alt motiv de satisfacţie pentru Emery, foarte buna performanţă a lui Kylian Mbappe. La 18 ani, tânărul atacant, debarcat în această vară la Paris, a avut o prestaţie foarte bună cu Bayern. "Progresul lui Kylian în această echipă este bun, el are multă poftă de joc, mult talent şi va ajuta această echipă să crească în valoare", s-a felicitat Emery.

Parizienii au deschis scorul încă din minutul 2, prin Dani Alves, celelalte goluri fiind marcate de uruguayanul Edinson Cavani (31) şi de un alt brazilian, Neymar (63).

Afla mai multe despre: psgbayernliga campionilorchampions leagueunai emery 

viewscnt
Articole similare