Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pleacă Adrian Mazilu de la Farul? „Suntem în discuţii cu mai multe cluburi”

Pleacă Adrian Mazilu de la Farul? „Suntem în discuţii cu mai multe cluburi”

Fotbal intern

Comentarii

Adrian Mazilu (17 ani) este unul dintre cei mai importanţi fotbalişti de la Farul, impresionând încă din sezonul precedent.

Ciprian Marica, noi detalii despre transferul lui Adrian Mazilu: „Suntem în discuţii cu mai multe cluburi”

În acest context, au apărut mai multe zvonuri potrivit cărora Mazilu va fi transferat în acest sezon, dată fiind şi nevoia celor de la Farul de a menţine finanţele clubului pe un drum corect.

Ciprian Marica, acţionar la Farul, a vorbit despre posibilitatea acestui transfer, după ce „marinarii” au câştigat manşa tur cu Sheriff, scor 1-0, din debutul preliminariilor Champions League.

„A spus şi domnul Popescu că suntem în discuţii cu mai multe cluburi pentru Mazilu. Nu s-a semnat nimic. Până nu se înţeleg cluburile şi jucătorul, nu putem anunţa nimic”, a declarat Ciprian Marica, la finalul meciului de la Constanţa. 

Cea mai probabilă pistă este Brighton, formaţia din Premier League transferându-l în trecut şi pe Tudor Băluţă, tot de la formaţia pregătită de Gică Hagi.

Viorel Moldovan, impresionat de un jucător după Farul - Sheriff: ”A fost cel mai bun, mi-a plăcut mult” | EXCLUSIV

"Comparativ cu jocul precedent al Farului din Supercupa României, a ridicat puţin mai mult nivelul. S-a prezentat destul de bine după recuperarea anumitor elemente din primul 11. O victorie meritată. A controlat jocul per total, a avut ocazii importante. Deja în minutul 3 îşi puteau face meciul mult mai uşor dacă Mazilu marca. 
 
Mazilu a mai avut o ocazie, când a încercat să dribleze, dar a fost blocat. E clar că după gol s-au retras deliberat, au lăsat iniţiativa celor de la Sheriff. Cei de la Tiraspol au avut câteva ocazii, cea mai mare a fost a lui Garananga, care a şutat în forţă, pe direcţia lui Aioani. Putea să plaseze oriunde, dar se vede că nu are fineţe în faţa porţii fiind fundaş. 
 
Până la urmă, 1-0 este un rezultat de calificare, foarte bun. Te duci cu acest avantaj minim, într-adevăr, dar este în avantajul Farului. Cel mai bun a fost Kiki, mi-a plăcut foarte mult. A fost peste tot. Şi în prima repriză a ajuns de câteva ori la finalizare, drept dovadă că a şi marcat, a insistat la acea acţiune", a spus Viorel Moldovan, la Orange Sport.
 

Afla mai multe despre: farul constantaadrian maziluciprian marica 

viewscnt
Articole similare