Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pleacă de la Barcelona! Transfer bombă pregătit de Inter Milano. Jucătorul deja şi-a dat acceptul

Pleacă de la Barcelona! Transfer bombă pregătit de Inter Milano. Jucătorul deja şi-a dat acceptul

Inter Milano

Comentarii

FC Barcelona deja l-a achiziţionat de Frenkie de Jong pentru o sumă colosală de bani pentru un jucător de doar 21 de ani (75 de milioane plus bonusuri), iar aceasta este şansa lui Inter de a aduce un super mijlocaş la Milano.

Ca urmare a transferului olandezului de Jong, clubul catalan nu mai doreşte să îi prelungească contractul lui Ivan Rakitic, care expiră în vara lui 2021, scrie cotidianul spaniol Marca. Astfel, Inter deja a început testeze "apele" pentru un posibil transfer. 

Lucrurile arată bine pentru echipa condusă de Luciano Spalletti, căci nevasta lui Rakitic, Raquel, ar fi încântată de o mutare la Milano, un important oraş în ceea ce priveşte domeniul fashion, iar acesta ar putea fi încă un argument destul de bun pentru ca Rakitic să accepte, potrivit italienilor de la Gazzetta dello Sport. 

Vara trecută, Inter a încercat să îl aducă pe San Siro un alt croat, Luka Modric, dar în cele din urmă, balonul de aur a rămas la Real Madrid. Rakitic este din 2014 la Barcelona şi va împlini 31 de ani luna viitoare. La Inter, el ar putea să joace alături de alţi doi croaţi, Ivan Perisic şi Marcelo Brozovic, alături de care a reuşit să ajungă până în finala Campionatului Mondial din 2018. 

  • 65 de milioane de euro este cota croatului, potrivit transfermarkt.com. 

  • 249 de meciuri, 33 de goluri şi 33 de assist-uri are Rakitic la Barcelona

Afla mai multe despre: ivan rakiticinter milanofc barcelona 

viewscnt
Articole similare