Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Pleacă Drăguşin şi Gilardino în ianuarie?”. Directorul sportiv al celor de la Genoa a explicat situaţia

”Pleacă Drăguşin şi Gilardino în ianuarie?”. Directorul sportiv al celor de la Genoa a explicat situaţia

Fotbal

Comentarii

Genoa are o primă parte de sezon solidă, cu meciuri bune, contra unor adversari superiori la toate capitolele pe hârtie, însă marea dificultate, acum, este să-şi păstreze cele mai importante piese şi după campania de transferuri din iarnă.

Radu Drăguşin este cel mai urmărit jucător de la Genoa, în acest moment. Cele mai puternice cluburi din Italia şi Anglia sunt pregătite să trimită oferte oficiale către ”Grifoni” în luna ianuarie, însă şefii lui Genoa nu vor să audă de vreo despărţire.

Genoa nu vrea să se despartă de Radu Drăguşin în iarnă

De asemenea, antrenorul celor de la Genoa, Alberto Gilardino, a fost foarte lăudat pentru modul în care pregăteşte echipa, iar cluburile importante ale Italiei au început să se intereseze despre situaţia sa la club.

Genoa are mari probleme financiare. În luna ianuarie este obligată să achite 37.000.000 de euro către stat, din cauza taxelor şi impozitelor neplătite de-a lungul anilor, şi vor mai rămâne cu alte aproximativ 65.000.000 de euro de plată, în rate, pentru următorii 10 ani.

  • Se vorbeşte de alte datorii, către firme externe, care se ridică la alte 160.000.000 de euro.

Cu toate acestea, conducătorii celor de la Genoa nici nu vor să audă de despărţiri în această iarnă, însă nu exclud posibilitatea ca aceste despărţiri să se producă în vara lui 2024, împinşi şi de această nevoie acută de finanţe.

Exclud plecarea lui Radu Drăguşin în ianuarie. Cred că avem o echipă bună, cu un potenţial încă neexploatat la maximum. Primele achiziţii din ianuarie vor fi recuperările jucătorilor accidentaţi.

Alberto Gilardino a crescut mult, a fost şi este o mare satisfacţie pentru mine să asist la creşterea sa ca antrenor, zi de zi. Cred că, din păcate pentru noi, începe să atragă atenţia altor cluburi”, a declarat directorul sportiv al celor de la Genoa, Marco Ottolini.

Afla mai multe despre: alberto gilardinoradu dragusingenoa 

viewscnt
Articole similare