Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pleacă! Negocieri pentru transferul lui Joao Felix departe de Atletico Madrid

Pleacă! Negocieri pentru transferul lui Joao Felix departe de Atletico Madrid
Comentarii

Joao Felix (23 de ani) e la un pas de plecarea de la Atletico Madrid, echipă care a plătit pentru el o sumă-record: 127 de milioane de euro!

Chelsea îşi construieşte un adevărat dream-team pentru viitor. "Albaştrii" au transferat jucători cu potenţial, precum Benoit Badiashile, Wesley Fofana sau David Datro Fofana, dar nu se opresc aici. Presa intenaţională scrie depsre o nouă mutare pregătită.

Pleacă! Negocieri pentru transferul lui Joao Felix departe de Atletico Madrid

Dorinţa lui Joao Felix de a pleca de la Atletico Madrid, club care a plătit o sumă-record pentru transferul său de la Benfica în 2017, a rămas intactă şi e aproape de indepliniri. Potrivit jurnalistului italian Fabrizio Romano, Chelsea e în "negocieri avansate" pentru transferul portughezului.

După transferurile lui David Datro Fofana, Badiashile sau Andrey Santos, Chelsea vrea să mai adauge un "wonderkid" în lotul lui Graham Pottter. Sursa citată scrie că "Albaştrii" discută cu Atletico Madrid un împrumut până în vară, dar fără clauză de cumpărare definitivă.

Chelsea va plăti 10 milioane de euro pentru împrmutul lui Joao Felix şi îi va acoperi întregul salariu până la vară.

Joao Felix a marcat cinci goluri şi a livrat trei pase de gol în 588 de minute jucate în toate competiţiile sezonului cu Atletico Madrid, în 21 de meciuri.

Afla mai multe despre: joao felixtransferimprumutchelsea 

viewscnt
Articole similare