Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pleacă Octavian Popescu de la FCSB? Gigi Becali îi caută înlocuitor: ”Fotbalul nu mai merge cu trichi-trichi”

Pleacă Octavian Popescu de la FCSB? Gigi Becali îi caută înlocuitor: ”Fotbalul nu mai merge cu trichi-trichi”

Fotbal

Comentarii

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali (65 de ani), şi-a pierdut răbdarea cu Octavian Popescu şi se gândeşte să mai transfere un fotbalist în flancul stâng al atacului.

Octavian Popescu nu mai este titular la FCSB, însă curând i-ar putea dispărea şi statutul de rezervă.

Octavian Popescu ar putea pleca de la FCSB

Florinel Coman s-a accidentat în prima repriză a partidei cu FC Voluntari (0-0), iar în locul său a fost introdus, cu mari speranţe, Octavian Popescu.

Întreaga suflare roş-albastră se aştepta ca Tavi să strălucească, iar cele trei puncte vor ajunge la formaţia pregătită de Mihai Pintilii şi Elias Charalambous.

Nu s-a întâmplat deloc aşa. Mijlocaşul a părut tot timpul în lipsă de idei, iar acest lucru l-a pus serios pe gânduri pe Gigi Becali.

Omul de afaceri a conştientizat că nu poate lua titlul, dacă nu are rezerve capabile să-i înlocuiască cu brio pe titulari. Şi-n acest moment, Octavian Popescu este mult sub ceea ce oferă Florinel Coman.

Chiar dacă are doar 20 de ani şi timp suficient să revină la forma din urmă cu două sezoane, Gigi Becali ia în calcul să-i aducă un înlocuitor lui Octavian Popescu, încă din această iarnă.

Aşadar, e greu de crezut că Octavian Popescu se va mulţumi cu statutul de a treia variantă pentru postul de ”aripă” stânga, ceea ce ar fi echivalent şi cu pierderea echipei naţionale de tineret, acolo unde este om de bază. 

Dacă va mai veni un jucător pe postul său, Tavi ar putea cere să plece de la FCSB, cel mai probabil sub formă de împrumut.

Fotbalul nu mai merge cu trichi-trichi. Fotbalul trebuie jucat în viteză. Când am jucat în viteză, am dat repede gol.

Să vedem în stânga dacă mai luăm ceva. Dacă nu e Coman... Tavi, nu ştiu. Să vedem ce-o fi cu el. E tânăr, poate să mai revină.

La ora asta, eu trebuie să am jucători cu care să iau campionatul, să ajung în Liga Campionilor. Cu Tavi nu poţi, e greu. N-ai cum să câştigi cu el. Le pierde pe toate”, a declarat Gigi Becali luni, la Palat.

Afla mai multe despre: gigi becalioctavian popescuflorinel coman 

viewscnt
Articole similare